Tweede keer Gronings Kampioensschap Footgolf in Stadspark

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

stoppper_32287h

Maandag, 5 september, wordt voor de tweede keer het Gronings Kampioenschap Footgolf gehouden. Plaats van handeling is opnieuw het fraaie Stadspark in Groningen.

Na de ontvangst om 16:30 uur gaan de spelers om 17:00 uur de baan op. De wedstrijd zal ongeveer twee uren in beslag nemen. Aansluitend zal Piet van Dijken in het Ni Hao Stadsparkpaviljoen de prijs aan de winnaar overhandigen.

Ook in de tweede editie kan er een sterk deelnemersveld worden gepresenteerd. Spelers uit de eerste selecties van FC Groningen, SC Veendam, Be Quick 1887, Oranje Nassau, PKC’83, VIBOA, CVVB, Gronitas en GRC Groningen zullen strijden om de titel Gronings Kampioen Footgolf. De winnaar mag zich de opvolger van Veendam speler Anco Jansen noemen die afgelopen jaar Kevin Heuvelink (Oranje Nassau) in de finale nipt versloeg.

Voor belangstellenden die op maandag 5 september willen kijken: de toegang is uiteraard geheel gratis! Een bijdrage voor de Stichting Doe een wens wordt door de organisatie wel erg op prijs gesteld. Daarvoor zullen die dag verschillende mogelijkheden zijn.

Parkeren kan het beste bij het Stadsparkpaviljoen Ni Hao of, wanneer het daar vol is, een stukje verder tegenover de drafbaan. Het parcours is globaal gelegen ten noordwesten van het Stadsparkpaviljoen. Ter plaatse zullen parcoursplattegronden te krijgen zijn.

Meer informatie is te vinden op de website www.footgolfgroningen.nl . Daar zal in de loop van de week ook meer nieuws, zoals een complete spelerslijst te vinden zijn.