Techniektrainingen in Leek en Groningen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

voetbal1

Vrijdag 9 en zondag 11 september starten in respectievelijk Leek en Groningen de techniektraingen van de Voetbalschool Noord. Keepertrainingen vinden plaats onder leiding van Just4Keepers.

Voetbalschool Noord bewijst al een aantal jaren, dat kinderen op elk niveau zich kunnen verbeteren in hun techniek. Juist door deze techniekverbetering krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en respect van hun medespelers, omdat ze zich op hun niveau met hun medespelers en tegenstanders kunnen meten. Baas zijn over de bal is het motto.

Naast techniektraining zal de komende periode ook meer de nadruk worden gelegd naar houding en coördinatie. Voor kinderen, die al een aantal cursussen hebben gevolgd, zal naast de techniek meer de aandacht uitgaan naar voetbal specifieke elementen, zoals positiespel, aanvalsvormen, tactische vormen.

De trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers. Voor info en opgave: www.voetbalschoolnoord.nl of 0652001046.

De Voetbalschool Noord is druk doende en gaat zich ook de komende tijd verdiepen om kinderen, die zich op een of andere wijze het niet kunnen veroorloven aan de voetbalschool deel te nemen, de kans te bieden zich voor de voetbalschool aan te melden. Voor dit initiatief is de voetbalschool op zoek naar particulieren, die dit initiatief willen steunen. Voor info kan contact worden opgenomen met Johan Wardenier (0652001046)