Iemand die een scheidsrechter molesteert moet levenslang geschorst worden!!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 covs

Op www.covsgroningen.nl, de website van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken, is een nieuwe stelling geplaatst.De KNVB liet afgelopen week weten dat men keihard wil optreden tegen geweld tegen scheidsrechters. Ook minister Schippers van VWS liet zich in dergelijke bewoordingen uit: 'wie niet met zijn handen van de scheidsrechter kan afblijven is de eerste jaren niet meer welkom'. Roept de vraag op hoe streng er gestraft moet worden. De stelling luidt dan ook: Als je een scheidsrechter molesteert, moet je voor het leven geschorst worden! Alle voetballiefhebbers worden uitgenodigd hun stem uit te brengen, dat kan op www.covsgroningen.nl, rechtsonder op de homepage. Door een reactie onder het bericht te plaatsen kan men de keuze eventueel toelichten.

De vorige stelling bleek aan te spreken, want niet eerder brachten zoveel mensen hun stem uit. De meeste stemmers vinden zwart de meest neutrale kleur voor het shirt van de scheidsrechter. 56% was het namelijk eens dat zwart de beste kleur voor het scheidsrechtersshirt is. Zestien procent ging voor geel, terwijl blauw door tien procent werd gekozen. Groen en paars (beiden zeven procent), rood en grijs (beiden twee procent) zijn duidelijk minder populair. Laat de producenten van scheidsrechterskleding er hun voordeel mee doen...

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is de grootste scheidsrechtersvereniging van Nederland met ruim 200 leden, 40 donateurs en tachtig aangesloten voetbalverenigingen. Men komt op voor de belangen van de voetbalscheidsrechters en organiseert tal van activiteiten. De websitewww.covsgroningen.nl is deze maand precies een jaar online en trok al ruim 10.000 unieke bezoekers.
-----------------