Holwierde verliest van beloften Groningen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Holwierde_11301a

Onder toeziend oog van ongeveer 250 toeschouwers, waaronder hoofdtrainer Pieter Huistra van FC Groningen, speelde Holwierde gisteravond de tweede oefenwedstrijd tegen de Beloften van de FC. De amateurs verloren met 0-4. De ruststand was 0-3.

De Beloften van de FC speelden met onder andere Matias Jones, Emiel Johansson, Virgil van Dijk, Thomas Enevoldsen, Hyun-Jun Suk en Johan Kappelhof van de A-selektie. Het werd dan ook een leuke wedstrijd om te zien en zeer nuttig bevonden door de technische staf van beide ploegen.

Holwierde kreeg in de beginfase zelfs nog de beste kansen, maar moest in de 24e minuut door een verkeerde terugspeelbal toch de eerste tegentreffer incasseren. Mede ook door de nieuwkomers bij Holwierde ( Tim en Roy de Groot, Myron Reiffers, Roy de Bruin en Daniel Boekee) staat er weer een fris en kwalitatief goed team op het veld, dat volgens trainer Pieter Huistra hoog kan eindigen in de 1e klasse E.

Het was de laatste oefenwedstrijd voor de Beloften als voorbereiding, omdat ze maandag al met de competitie beginnen. Holwierde gaat dit weekend nog op trainingskamp op het Duitse eiland Borkum, om zich verder voor te bereiden op de bekerwedstrijden en de competitie.

Doelpunten:

0-1 Thomas Enevoldsen (ass. M.Jones),0-2 Nick Bakker (ass. Hyun-Jun Suk),0-3 Hyun-Jun Suk (ass. Thomas Enevoldsen),0-4 Matias Jones (vrije Trap)