Hedzer Werkman maakt rentree in Ezinge 1

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

281624_213780688670903_100001169202902_507548_6666546_n

Hedzer Werkman in actie jegen Noordpool terwijl  enkele van zijn teamgenoten van Ezinge 3 toekijken   foto: Ite Wiersema Ezinge

Voor veel verenigingen begon de voorbereiding op het komende seizoen met incomplete selecties. Dat was bij de voetbalvereniging Ezinge niet anders waar trainer Wobbe de Vries op zaterdag 30 juli voor de eerste keer op het trainingsveld onderhanden nam. Een week later stond de oefenwedstrijd tegen zaterdag vijfdeklasser Noordpool op het programma waarin de Vries nog niet over een voltallige selectie kon beschikken. De oefenmeester was dan ook genoodzaakt om een team samen te stellen uit spelers van Ezinge 1, 2 en 3.

Een van de spelers die in actie kwam was de 42-jarige Hedzer Werkman die een drietal jaren geleden door toenmalig oefenmeester Onno van Dijk nog tot speler van het jaar werd gekozen. De technicus liet ook zaterdag nog weer eens zien het voetballen nog niet verleert te zijn wat, zoals op de foto te zien is, door zijn teamgenoten van Ezinge 3 met grote vreze werd gadegeslagen. Waar FC Utrecht de 42-jarige doelman Rob van Dijk een contract aanbiedt en in Brazilië geluiden te horen zijn dat een comeback van de 70-jarige Pelé aanstaande is vrezen zijn teamgenoten van het derde elftal dat ook Hedzer Werkman plannen heeft richting een comeback in de hoofdmacht van de Ezingers. Het zijn nog geruchten die in de wandelgangen te horen zijn maar er is een spreekwoord die zegt:’Waar rook is…….