Dr Vijfje organiseert Pastoor Vastgoed Toptoernooi

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

TOP_2011_-_Poster__k_31320h

 

Op zaterdag 13 augustus houdt de Groninger Studenten Futsal Vereniging Drs. Vijfje voor de zesde keer het Pastoor Vastgoed Toptoernooi. Tijdens dit evenement zullen zowel teams uit de Topdivisie als uit de Eredivisie de strijd aangaan met het vlaggenschip van Drs. Vijfje in het ACLO Sportcentrum in Groningen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Onder de deelnemers bevinden zich vier teams uit de Topdivisie, te weten Leekster Eagles, Avanti Autoschade uit Stiens, LZV Kuypers Hair & Welness uit Lichtenvoorde en ZVV Hovocubo uit Zwaag. Daarnaast zullen ook vier teams uit de Eredivisie acte de présence geven. Deze teams zullen het opnemen tegen enkele teams uit de Eerste Divisie, waaronder uiteraard ook het eerste elftal van de organisator Drs. Vijfje, waar de nieuwe trainer Theo van der Molen zijn vuurdoop zal beleven.

Titelverdediger

De eerste wedstrijd zal van start gaan om 10.00 uur in de twee zalen van het ACLO Sportcentrum in Groningen. Een totaal van twaalf teams zal, verspreid over twee poules, gedurende de dag uitvechten wie er in de finale terecht zal komen, waarin gestreden zal worden om de hoofdprijs van 250 euro alsmede de prestigieuze bokaal van het Pastoor Vastgoed Toptoernooi. Titelverdediger Avanti zal erop gebrand zijn de trofee niet uit handen te geven, maar ook Drs. Vijfje zal voor het begin van het nieuwe seizoen een goed figuur willen slaan voor het thuispubliek.

Het belooft dus een spectaculaire dag te worden met zaalvoetbal van het hoogste niveau, vanaf 10.00 uur in het ACLO Sportcentrum.