Kloosterburen heeft nieuwe hoofdsponsor

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

ClN2539424                                                 

Omdat Willibrord Catering na 3 succesvolle sponsorjaren stopt als hoofdsponsor van de vv Kloosterburen, werd een zoektocht in gang gezet naar een nieuwe hoofdsponsor die men vond in Europlant Aardappel B.V.

De oude hoofdsponsor.
De vv Kloosterburen bedankt bij deze Arjan en Christel voor het ondersteunen van onze vereniging de afgelopen 3 jaar. Willibrord Catering heeft ook mede door het sponsorschap een goede naamsbekendheid gekregen in de regio en ver daarbuiten. Ook de Sportquiz heeft daartoe zeker bijgedragen. We zullen daarmee in de toekomst ook zeker door gaan aangezien het van de kant van de vereniging als wel die van Willibrord als zeer aangenaam ervaren is. Het enthousiasme van de deelnemende teams sprak ook wat dat aangaat boekdelen!

De nieuwe hoofdsponsor.
Met gepaste trots presenteert de sponsorcommissie de nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging: Europlant Aardappel BV.
Europlant

Europlant Aardappel BV is een Nederlands aardappelhandelshuis en actief in Nederland sinds 2005. Meer informatie zal te zijner tijd tot jullie komen via de verschillende media en natuurlijk onze eigen site. Het moge duidelijk zijn, dat we blij zijn met een gerenommeerd en internationaal opererend bedrijf als Europlant waardoor wij als vereniging kunnen blijven groeien en de gemeenschap in en rond Kloosterburen een gezonde voetbalclub kunnen presenteren.
Voor meer informatie omtrent Europlant kun je terecht op de website www.europlant.biz