RVO FC Groningen/Cambuur organiseert talentendag bij Eems Boys

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

                       fcgroningen                                                                                                  EemsBoys1

Evenals in voorgaande seizoenen organiseert RVO FC Groningen/Cambuur weer talentendagen in de noordelijke provincies. Dit jaar wordt er op woensdag 12 oktober een talentendag georganiseerd op het sportpark van Eems Boys. De inschrijving voor deze talentendag is inmiddels gestart.

De talentendag is bestemd voor spelers die in of rondom Delfzijl woonachtig zijn. De inschrijving voor woensdag 12 oktober 2011 bij Eems Boys is inmiddels geopend. Tijdens een talentendag zullen spelers trainingsvormen en partijspelen afwerken tegen jongens uit hetzelfde geboortejaar. Voor elke locatie zijn maximaal 120 plekken beschikbaar. Jongens geboren in 2000, 2001 en 2002 kunnen zich aanmelden voor de talentendag. Iedere speler mag zich dit seizoen maximaal één keer opgeven. Tijdens deze voetbalactiviteiten krijgen de D- en E-pupillen een programma van een uur aangeboden (14.00 uur t/m 16.30 uur). Denk jij dat je goed kunt voetballen, ben je een jongen, vind je het leuk om te deel te nemen, woon je in de buurt van de locatie van de talentendag en ben je geboren in 2000, 2001 of 2002? Schrijf je dan in voor de talentendag van RVO FC Groningen/Cambuur.

Aanmelden

Je kunt je uitsluitend opgeven via de officiële website van FC Groningen, tot uiterlijk anderhalve week voor de talentendag. Wanneer je op tijd bent ingeschreven krijg je uiterlijk een week van tevoren een bevestiging per e-mail. Daarin staat waar en wanneer je wordt verwacht. Vul het formulier volledig in. Niet volledige aanmeldingen worden namelijk niet in behandeling genomen. Meer informatie is verkrijgbaar bij dhr. A Janssen via 06-10470424. Janssen is technisch jeugdcoördinator en onderhoudt het contact met FC Groningen.