vv Kloosterburen bezocht door leden inbrekersgilde

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Kloosterburen

Als je de voorzitter van de v.v. Kloosterburen, Geert Timmer, belt is het vaak dat je hem op het sportcomplex van de vijfde klasser te pakken krijgt.

De voorzitter maakt namelijk onderdeel uit van een team van vrijwilligers die op het complex vele werkzaamheden verrichten. Dat was maandag 18 juli niet anders maar de reden voor zijn aanwezigheid was nu duidelijk anders. De voetbalvereniging Kloosterburen was namelijk bezocht door een of meerdere personen die je liever niet op bezoek krijgt. De voorzitter vertelde namelijk dat inbrekers de TV en de nog aanwezige fooienpot hadden meegenomen. Timmer had, en terecht, flink de pé in over het voorval.

‘We waren aardig verschoond gebleven van inbraken de laatste tijd maar kennelijk vonden enkele onverlaten het nodig om de TV, die we nog maar twee jaar in de kantine hebben tot hun eigendom te maken. Waardeloze acties zijn dat waar helaas meer verenigingen hinder van ondervinden. Verder geeft het uiteraard veel rompslomp een inbraak maar het is al weer gebeurd waar we niets aan kunnen veranderen.