Leekster Voetbal Gala benoemt Gerard Bosman tot erevoorzitter

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

P1010036

Jongstleden vrijdag werd met een etentje afscheid genomen van twee bestuursleden van het Leekster Voetbal Gala, t.w. Bertold v/d Vlugt en de man die één van de oprichters was van het voetbalgala gebeuren en vanaf die tijd algemeen wordt beschouwd als het gezicht van het Leekster Voetbal Gala, Gerard Bosman.

Bertold v/d Vlugt heeft zich in de jaren dat hij bestuurslid was ontpopt als een zeer waardevol en gewaardeerd lid van het bestuur. De nieuw benoemde voorzitter, Klaas de Rode,  betreurde dan ook het vertrek van het duo maar roemde tevens hun verdiensten. Ze werden beloond met een bos bloemen en een attentie waarbij Gerard Bosman met unanieme stemmen benoemd werd als erevoorzitter  van de stichting “Het Leekster Voetbal Gala” waarna hem de bijbehorende oorkonde werd overhandigd.

Gelukkig is het bestuur er in geslaagd nieuwe bestuursleden te vinden om de opengevallen plaatsen weer in te vullen., zodat de 26ste editie van het Leekster Voetbal Gala niet in het geding komt.

De heren Klaas de Rode, Rob Meijboom en Jan Wieger de With gaan het bestuur completeren. Van deze drie mensen hebben Klaas de Rode en Rob Meijboom eerder al een aantal jaren deel uitgemaakt van het bestuur, waardoor ze een schat aan ervaring meenemen.