Mamio viert 40 jarig bestaan

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Mamio

Op 18 juni bestond Mamio precies 40 jaar. Om dit jubileum te vieren zijn diverse activiteiten organiseerd. Het grote jubileumfeest wordt gehouden op zaterdag 2 juli op Sportpark “De Parrel” aan de Eikenlaan 290 in Groningen. Het programma vangt aan om 14.00 uur.

Klap op de vuurpijl is een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen (oud)spelers van Mamio en een afvaardiging van oud Surinaamse internationals, waarvan onder andere Errol Emanuelson (vader van AC Milan speler Urby Emmanuelson), Roy George, Siegfried Haltman, Milton Lieveld, Ortwin Pinas en Delano Rigters deel uitmaken.

Mamio wil met het jubileumfeest de supporters, (oud)bestuurders, sponsors, spelers en oud-spelers, trainers en alle andere betrokkenen bij de club, de gelegenheid geven om samen een onvergetelijke avond te hebben.

Van 17.00 tot 19.00 uur is er een receptie met een speciaal muzikaal optreden van Jurgen Hakkeling & band en een voordracht van verteller en voordrachtskunstenaar Guill Pool.

Ter afsluiting van de feestelijkheden is er tussen 20.00 uur en 24.00 uur dansmuziek van de allround muziekformatie “After Midnight” en dj Kenneth Nanhu. De toegang tot alle activiteiten is gratis.