Hunsingo biedt mooie uitdaging voor aankomende jeugdtrainers

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

hunsingo

Twitterberichten zijn ook voor Puurvoetbalonline erg belangrijk maar echt alles volgen is bijna onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg personen die mij attenderen op nieuwtjes, vragen of oproepen. Zo werd ik er op gewezen dat Hunsingo het kader voor het komende seizoen nog niet helemaal rond heeft wat de jeugdtrainers betreft. Een bericht dat mij in eerste instantie bevreemde maar na een gesprek met bestuurslid Technische Zaken, Arjan Bakema, niet meer. De oud-voetballer vertelde dat het kader nog enkele gaten vertoonde waar het ging om het hoofdjeugdtrainerschap bij zowel de C als D-junioren.

‘Binnen het team van trainers zijn er enkele die te kennen hebben gegeven dat ze richting de stad Groningen verhuizen om daar te gaan studeren. Dat betekend dat ze doordeweeks minder tijd hebben om naast het zelf trainen ook nog trainingen te verzorgen. Daar komt bij dat Déni van Dalsem die zeer actief was binnen de jeugdafdeling vandaag, woensdag 22 juni, aan zijn knie is geopereerd. Déni is daardoor nog enkele maanden uitgeschakeld wat voor hem uiteraard het meest vervelend is. Om het kader toch rond te krijgen zijn we als technische commissie druk doende om via ons eigen netwerk eventuele kandidaten te zoeken die het enthousiasme bezitten om samen met de andere jeugdtrainers de jeugdafdeling van Hunsingo naar een nog hoger plan te brengen.”

Bakema geeft direct aan dat mocht men belangstelling hebben of een kandidaat weet men contact met hem op kan nemen.

'Inderdaad als iemand interesse heeft of een kandidaat weet dan kan men contact met mij opnemen via het mail-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gewoon bellen naar nummer 0595-850824. En hopelijk zijn er enkele geïnteresseerde aankomende jeugdtrainers die het een uitdaging vinden om bij een goed georganiseerde voetbalclub met een prima jeugdafdeling aan de slag te gaan.”