Helpman wil bouwen aan toekomst

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

HELPMAN_29977h

Onlangs werd er binnen de Helpman een imago-onderzoek gehouden onder de leden en niet-leden. Men ziet Helpman nog steeds als een familiaire gezellige en sfeervolle voetbalvereniging waar plezier het belangrijkste is dan de prestatie. Daar wil Helpman in de komende jaren verandering in brengen, want de club uit Groningen-Zuid wil ook de ambitie hebben om op een hoger niveau te acteren.

Helpman heeft een prachtig sportcomplex. Het oude kunstgrasveld wordt vervangen door een nieuw kunstgrasveld, de kantine is verbouwd en de club heeft in de persoon van Marco Pesiwarissa een hoofd jeugdopleidingen aangesteld die meer beleid en structuur moet brengen in de jeugdopleiding van Helpman. Daarnaast worden steeds meer oud eerste elftalspelers teruggehaald om de club te helpen om de ambities van de club waar te kunnen maken.

Oud topscorer Harry Zwiers begint aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer, oud-Helpman-goalie Wilco Veldhuis heeft de keepers van de selecties onder zijn hoede, oud Helpman-aanvoerder Erik Oostland levert zijn bijdrage aan de technische staf, oud 1e elftalspeler Marco Pesiwarissa neemt het 2e elftal onder zijn hoede en wordt de nieuwe hoofd jeugdopleidingen en oud-1e elftalspeler Harold Elzer keert na jarenlang afwezigheid terug en nu als trainer van de A1.