Leekster Eagles selectie rond

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

leekstereagles-beter_6462a

Nu de deadline voor de overschrijvingen verstreken is, kunnen de wijzigingen in de selectie van Leekster Eagles op een rijtje worden gezet.

Nieuw in de selectie zijn Majid Allaui, Handrit Hoxhaj, Yoshua St. Juste, René Hovenkamp en Rafaël Bianco. De eerste drie spelers komen van Avanti uit Stiens, Hovenkamp en Bianco speelden het afgelopen seizoen op het veld, daarnaast speelde Bianco in de zaal bij Drachtster Boys. Op Allaui na hebben alle spelers al eerder voor Leekster Eagles gespeeld.

Leekster Eagles neemt afscheid van Ite Hoolsema, Arjan Veenstra (zij gaan op het veld bij FC Grootegast spelen), Erolind Derguti (hij gaat naar Harkemase Boys), Alex Goos (naar VEV’67) en Duminda Menting (voor hem is zijn werk in Utrecht niet langer met het spelen bij Leekster Eagles te combineren).

De keepers Age Wim van der Zee en Erwin Mensink blijven, evenals Bas Lulofs, Hossein Roghani, Stefan Brouwer en Martijn Alssema. Ook het komend seizoen zal de selectie getraind worden door Robert Herder. De selectie zal mogelijk nog aangevuld worden met één of twee spelers uit het tweede team.

Niet alleen in de selectie zijn de nodige wijzigingen, ook de bestuurssamenstelling is gewijzigd: na zes jaar voorzitterschap heeft Piet de Vries onlangs het stokje overgedragen aan John Minnema, directeur van Minnema en Partners uit Leek, een HR-adviesbureau voor organisatietransformatie.