Gruno organiseert 21e Citroen Veldma Toernooi

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 GrunoAanstaande zondag 19 juni 2011organiseert de voetbalvereniging Gruno het 21e Veldma Citroën Toernooi op sportpark Vinkhuizen. Een toernooi waar in totaal twaalf teams aan deelnemen. Naast ploegen met de uitnodigende namen ‘Voetbalkatjes” en ‘All Stars” zijn verder Groninger Boys, GVAV Rapiditas, v.v. Buitenpost, Helpman, FCG, Oosterparkers, VVG van de partij op Sportpark Vinkhuizen.

Gruno kende in aanloop naar het toernooi enige problemen door afzeggingen van enkele teams maar is er toch in geslaagd om tot een sterk bezet toernooi te komen en waaraan het als organiserende vereniging met drie teams zal deelnemen.

Een van de leden van de toernooicommissie, John Jullens,benadrukt dan ook dat Gruno zeer tevreden is dat zondag 19 juni twaalf teams acte de precence geven.

‘Daar is de toernooicommissie erg trots op en we hopen dan ook op een prachtig toernooi. Hopelijk werkt het weer en beetje mee zodat zondag veel voetballiefhebbers naar de 21e editie van het Citroën Veldma Toernooi zullen komen waar de eerste wedstrijden gepland staan voor 10.00 uur."