Hoogezand D1 in finale Challenge Cup en in actie voor stichting Doe een Wens!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Hoogezand_D1_tegen_FC_Groningen_Cambuur_2
Spel moment uit de wedstrijd Hoogezand D1- FC Groningen/Cambuur D3
Maandag 13 juni 2011 speelt Hoogezand D1, voorgaande aan de plaatsingswedstrijden de 35e editie van het Eurovoetbal te Haren, de  finale van deEnergiewacht Challenge Cup tegen FC Groningen/Cambuur onder 12. De aftrap van de wedstrijd is om 11.45 uur. De wedstrijd duurt 2 x 20 minuten.
Hoogezand D1 in actie voor "Doe Een Wens” .
Hoogezand D1 heeft tevens, gezamenlijk met alle 14 deelnemende teams, de uitdaging aangenomen om zoveel mogelijk geld te genereren tijdens de
Challenge Cup ten goede voor stichting "Doe Een Wens". De club die het meeste geld weet in te zamelen wint deze challenge en daar staat natuurlijk ook iets tegenover: Een teambezoek van een wedstrijd van FC Groningen, met daarna een meet&greet met spelers. De winnaar van deze challenge wordt bekend gemaakt op de finaledag van Eurovoetbal, om 12:30 uur. Doe Een Wens" werkt eraan om alle kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling te geven. Om deze wensen te vervullen steunt Doe Een Wens op donateurs, sponsors, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan.