Puurvoetbalonline ligt op koers maar veel clubsite,s niet

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 pvo_logo_01

 

Iedere maandagavond verbazen we ons weer als de cijfers van een week eerder binnenkomen en Martine en ik kunnen zien hoeveel voetballiefhebbers Puurvoetbalonline bezocht hebben. Aantallen waar we op 21 december 2009 alleen maar van konden dromen hebben er voor gezorgd dat de teller op dit moment, 8 juni 2011, de 70.000 bezoekers is gepasseerd. Puuurvoetbalonline trekt op dit moment iedere dag meer dan 200 bezoekers terwijl we er niet eens full time mee bezig zijn! Een aantal dat ons niet tevreden maakt maar trots en meer ook niet. Tevreden is namelijk een heel gevaarlijk woord waar je namelijk ook berusting aan kunt koppelen. Berusting die wel van toepassing is op de diverse clubsite, s wat ik als regelmatige bezoeker mag concluderen. Niet actueel, summiere informatie, kortom niet uitnodigend om te bezoeken.

Zoals trouwe bezoekers van Puurvoetbalonline weten speur ik veelvuldig clubsite, s af op zoek naar nieuws dat ik ‘in een nieuw jasje” op Puurvoetbalonline plaats. Zo kwam ik de gehaktballentest van Stedum-doelman Boeli de Sturler tegen en las ik een enkele keer dat er spelers/speelsters stopten bij een vereniging

Terwijl ik dat las zag ik een prachtige zomerrubriek aan de horizon verschijnen waarin de gestopte speler/speelster nog een keer dat podium krijgt dat hij of zij verdiend. Zo was ik voor de Ommelander Courant bij Gert Jan Doff (SC Loppersum) en Gerard Heun ( Poolster).Twee voetballers die ruim twintig jaar in het eerste elftal hebben gespeeld waarvan ik helaas niets van op de clubsite van beide verenigingen terug vond.

Dat bracht me op een idee waar ik met een enkeling weleens over gesproken heb waarbij ik terug kom op het woord berusting .Ik ben niet van het type dat achterover leunt en toekijkt wat er gaat gebeuren. Vooruit denken, jezelf en Puurvoetbalonline verbeteren zijn zaken waar ik over nadenk en misschien wel iets in heb gevonden.

Ik denk namelijk dat er voor Puurvoetbalonline een taak weggelegd zou kunnen zijn wat betreft het bijhouden van clubsite, s waarbij ik denk aan nieuwsberichten die gekoppeld worden aan Puurvoetbalonline. Een rol die tijd kost wat ik helaas  niet heb maar wel graag zou willen. Daarom verenigingen denk er eens over na want jullie site is een belangrijk onderdeel qua uitstraling van de vereniging wat in mijn ogen bij meer dan 90% (!) beter kan en wat niet veel hoeft te kosten maar misschien mijn jongensdroom weer wat dichterbij brengt!

Contact opnemen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar bellen mag ook 0627109055.