Open dagen CVVB op 15 juni voor 5 en 6 jarigen!!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

CVVBLOGO
Op woensdag 15 juni as. geven de jeugdtrainers van CVVB een "Open training". die ook toegankelijk is voor  onze eigen leden!!!!!
Tijdens deze training kan iedereen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar ervaren hoe zo'n training er bij CVVB uitziet. Jongens en meisjes die er wel eens over denken om te gaan voetballen, maar dat nog nooit bij een club gedaan hebben kunnen kijken of voetballen bij een club net zo leuk is als dat hun klasgenootjes beweren.
Tijdens deze training verwelkomen we ook jongere kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar.
CVVB wil namelijk starten met mini's, H-pupillen of kabouters!
Enige tijd geleden is in het bestuur van CVVB afgesproken dat men ook kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar oud de gelegenheid wil geven om spelenderwijs steeds harder en doelgerichter tegen een bal te trappen. Hoewel de details hiervan nog niet helemaal zijn vastgelegd wil ik u bij deze uitnodigen om met uw kleinste jongens en meisjes toch vooral de "Open Training" op 15 juni te komen bezoeken. Uiteraard zijn wij naast deze jongens en meisjes zelf ook altijd geinteresseerd in ouders, broers of zussen, die een rol willen spelen in het begeleiden van de mini's zoals we ze bij CVVB willen gaan betitelen. Ervaring in de Opvang van kinderen zou helemaal fantastisch zijn, misschien iets voor een 'maatschappelijke stage'?
Hoe verloopt deze middag?
Voorinschrijving is niet vereist! Iedereen die deze middag tijd en zin heeft kan zich tussen 14:15 en 14:30 melden in de kantine van het Sportpark om zich in te schrijven, waarna de training zelf zal worden gegeven van 14:45 tot 16:00 uur.
Speciale kleding of schoeisel is niet vereist, maar het spreekt voor zich dat sport- of voetbalschoenen en sportkleding wel handig zijn.
Wij hopen op prachtig weer en zijn niet bang voor een paar spatten regen!
Meisjes en Jongens, grijp je kans!