25e keer Dijkstra-toernoooi in Warfstermolen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

de_lauwerslogo

Dit jaar wordt het traditionele Dijkstra-toernooi voor de 25-ste keer gehouden en wel op vrijdagavond 10 juni en zaterdag 11 juni op het sportpark t' Meertenust van De Lauwers.

Op de vrijdagavond wordt er gestart met het damestoernooi, waar aan zo als nu bekend de volgende teams zullen deelnemen; Grootegast, GSVV, Buitenpost, Kollum, Aduard en De Lauwers. In de pauze van dit toernooi, zullen 2 speciale dames teams, bestaande uit een exotische mix van oud-Dijkstra dames nog eenmaal het veld betreden en spelen tegen oud Lauwersdames. Na afloop van de wedstrijden volgt de prijsuitreiking in de feesttent.

Hierna verzorgt op het hoofdpodium in de tent de band Switch een knallend optreden, afgewisseld met muziek van onze disco Dream Paradise. Ook zal er een landelijk al erg bekende Mistery-gast optreden speciaal voor de damesteams, om zo de stemming nog verder te verhogen.

Op de Dijkstra zaterdag wacht een speciale opening. Omdat de teams uit de omliggende dorpen van dit toernooi zowel uit de gemeente Kollumerland als uit de gemeente Zuidhorn komen, hebben zowel bugemeester Bilker als burgemeester Zwart hun spontane medewerking toegezegd bij de feestelijke opening van dit jubileum. Dit zal op een ludieke wijze plaats vinden. Hierna starten de wedstrijden na een speciale welkomsboodschap van de voorzitter van De Lauwers Jan Grijpma en de organisator Oedse Paauw.

vervolgens gaan de 12 teams van de Dijkstra's, Munnekezijl, Warfstermolen, Kollumerpomp, Visvliet, Lauwerzijl, Raard, Boerakker, Burum, Winsum, Engwierum en (trainer) Auke's Dreamteam uit Niekerk, onderling bepalen wie zich om 16.30 uur toernooi winnaar mag noemen en met de reuzenwisselbeker naar huis gaat.

Hierna zal de topband Like This uit Groningen optredens verzorgen, weer afgewisseld met disco muziek van Dream Paradise.

Voor meer info: www.vvdelauwers.nl .