Zaterdag CSVH- SV Aduard 2000: wie van de twee gaat er feesten?

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

csvh                                                                                                                                              Aduard2000A

 

Nog enkele wedstrijden in de nacompetitie restten ons en een daarvan is het duel dat zaterdag 4 juni in Hoogkerk gespeeld wordt.

CSVH zal in dat duel aantreden tegen Aduard 2000 dat de eerste wedstrijd van het tweeluik met 2-0 won. Op een winderig sportpark werden beide treffers gescoord door Daniel Postema, de goalgetter die volgend seizoen richting derde klasser Noordwolde vertrekt. In de diverse verslagen viel echter te lezen dat SV Aduard-trainer Jan ten Brinke niet gerust op een goede afloop is. De trainer die begin 2011 van positie ruilde met Ton Rozema die naar Zuidhorn vertrok waar ten Brinke enkele dagen eerder was opgestapt gaf aan dat CSVH niet onderschat moest worden en dat er nog niets beslist was.

Die mening deelt men in Hoogkerk met de Aduard-trainer want de ploeg van trainer Johan Wardenier zal vol gas geven zaterdag en zal ongetwijfeld een figuurlijke storm over het sportpark laten waaien. Een storm die er toe moet leidden dat CSVH naar de tweede klasse zal promoveren.

Een promotie die het enkele weken geleden aan Lycurgus moest laten in de ‘Battle from Hoogkerk”.

Op een vol sportpark in Hoogkerk werd het 3-0 voor Lycurgus en werd CSVH tot de nacompetitie veroordeeld. Borger werd al uitgeschakeld als eerste obstakel en nu moet het dan daadwerkelijk gebeuren tegen SV Aduard 2000.

Negentig zenuwslopende minuten zullen het worden voor alles en iedereen die de zaterdagvereniging uit Hoogkerk een warm hart toedraagt.

Zaterdag 4 juni om 14.30 uur zal er afgetrapt worden in Hoogkerk en tegen half vijf zal bekend zijn of het feest en Aduard zal zijn of dat het de Hoogkerkers zijn die hun favorieten mogen toejuichen.