Hoogezand D1 naar Nederlandskampioenschap

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

_MG_8706
Hoogezand D1 gaat met de beste D1 teams uit de districtstoernooien strijden om het Nederlands Kampioenschap. 16 teams uit het hele land komen naar Oosterwolde in Friesland om op hemelvaartsdag 2 juni a.s. een prachtige voetbaldag te beleven. De organiserende vereniging JV Oostenburg heeft er alles aan gedaan om de dag te laten slagen.
Aan het toernooi nemen 16 verenigingen deel met een D1-pupillenteam in de hoofdklasse. Veel talent dus op de velden in Oosterwolde.
Uit het district Noord zijn de deelnemers :  Hoogezand,  ONS Sneek,  De Weide uit Hoogeveen, Steenwijkerwold en JV Oostenburg uit Oosterwolde. Uit district Oost komen TVC’28 uit Tubbergen, Dos’19 uit Denekamp en Oranje Nassau uit Almelo. Uit de districten West AFC’34 uit Alkmaar, UVS uit Leiden, Westlandia uit Naaldwijk, Wieringerland uit Wieringen, en de ploeg uit Diemen. Vanuit de districten zuid komen Wieldrecht uit Dordrecht, De Pelikaan uit Zwijndrecht, en de D1 van Hardinxveld.
Een mooi deelnemersveld met ploegen die bij de eerder gehouden districtstoernooien door het hele land als beste teams uit de bus kwamen. Dat belooft dus een spannend Nederlands Kampioenschap te worden!
De aftrap is om 10:00 uur.