Kees Mulder met 'Dreamteam" tegen Oosterhoek

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

                             stopper3_17079h

 Vrijdag 3 juni 2011 speelt de eerste selectie van de voetbalvereniging Oosterhoek een vriendschappelijke wedstrijd tegen een selectieteam, welke is samengesteld door Stedumer Kees Mulder. Het “selectieteam Kees Mulder” is samengesteld uit spelers van verenigingen waar Kees Mulder gedurende zijn trainersloopbaan werkzaam is geweest. Alle spelers die vrijdag 3 juni as het veld betreden hebben Mulder als trainer-coach gehad.

 Het selectieteam ziet er als volgt uit:

Dirk Pijl (ex Stedum), nu Middelstum, Edwin van Noort, Sven Schuringa van Eems Boys,Klaas Jan Schipper (ex Eems Boys), nu Farmsum, Marcel Mulder, Andries de Vries en Ronald Werkman van Stedum, Aalderd Duinkerken en Klaas Duinkerken van Corenos,Daniël van Voorn (ex Groninger Boys), nu Oosterparkers. Gerard Heun en Gezienus Uilhoorn van Poolster, Aart Reitsema, Aldert Veldman en Hans Reitsema van sv TEO,Devin van Wijngeeren (ex sv TEO), nu Omlandia, Ard Torrenga (ex Hunsingo), nu assistenttrainer Dio Groningen.

Leiders: Harke Werkman van Stedum en Jan Beukema van sv TEO

Assistent-scheidsrechter: Simon Mulder van Stedum

Verzorger: Onno Vos van vv Oosterhoek

Coach: Kees Mulder.

 

Het is de bedoeling dat het selectieteam jaarlijks aan het eind van het seizoen een wedstrijd speelt bij één van de verenigingen waar Mulder trainer is geweest. Afgelopen seizoen was Mulder verbonden als coach bij de vv Oosterhoek en het bestuur van vv Oosterhoek is zeer verheugd dat dit jaar de wedstrijd bij Oosterhoek wordt gespeeld. (sportpark Tuikwerd II), De wedstrijd staat onder leiding van (oud) scheidsrechter Wim Kiel uit Garmerwolde. Tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd is er LIVE-muziek en de toegang is GRATIS. We hopen dat vele voetballiefhebbers naar het sportpark van Oosterhoek komen voor deze toch bijzondere wedstrijd. De selectie van Oosterhoek zal volgend seizoen met nieuwe spelers de competitie ingaan en de verwachting is dat deze nieuwe spelers deze avond ook hun opwachting gaan maken.

stopper3_12268aDe wedstrijd begint om 19.30 uur