Tweede Vlug en Vaardig Toernooi in Leek

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

vev67logo

Na de succesvolle eerste editie in 2010, staat inmiddels de tweede alweer voor de deur. Op zaterdag 4 juni wordt vanaf 9.00 uur ’s ochtends het tweede Vlug en Vaardig Jeugdtoernooi gespeeld op Sportpark Oostindie in Leek, de thuishaven van VEV’67.

Deze dag strijden wederom acht verenigingen in zowel de C- als B-categorie om de felbegeerde prijzen. Net als vorig jaar is het de organisatie gelukt om per leeftijdscategorie een sterk deelnemersveld aan het toernooi te binden voor een prestatief en kwalitatief hoogwaardig toernooi. De deelnemende verenigingen zijn dit jaar:

B-junioren:

1 Blauw Wit'34 B1 (3e divisie)

2 HZVV B1 (3e divisie)

3 Helpman B1 (3e divisie)

4 VEV’67 B1 (3e divisie)

5 Achilles 1894 B1 (3e divisie)

6 Marum B1 (hoofdklasse)

7 Viboa B1 (hoofdklasse)

8 VV de Weide B1 (hoofdklasse)

 

C-junioren:

1 GRC C1 (2e divisie)

2 GVAV Rapitidas C1 (3e divisie)

3 Flevo Boys C1 (3e divisie)

4 VEV'67 C1 (3e divisie)

5 Blauw Wit'34 C1 (3e divisie)

6 Hoogezand C1 (hoofdklasse)

7 Marum C1 (hoofdklasse)

8 ONR C1 (hoofdklasse)

Elk van deze teams speelt deze dag - onder leiding van KNVB-scheidsrechters - vier wedstrijden van 30 minuten, waarvan drie poulewedstrijden en één finalewedstrijd, afhankelijk van de stand in de poule. De verschillende leeftijdscategorieën zullen daarbij om en om in actie komen op de drie velden (inclusief kunstgrasveld) van het sportcomplex.

Net als vorig jaar zullen - buiten het voetbaltoernooi - diverse activiteiten plaatsvinden om zowel de deelnemers als de toeschouwers van elke leeftijd een leuke dag te bezorgen, die rond half vier ’s middags zal eindigen.