SV Marum opnieuw getroffen door drama

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

marum

Aan de vooravond van de viifachtwedstriid werd Marum getroffen door een nieuw drama. Donderdagavond overleed namelijk Jan van Bolhuis op het trainingsveld. Jan van Bolhuis speelde in zondag 3 en overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. De wedstrijden van Marum zullen dit weekend dan ook geen doorgang vinden behalve de ‘viifachtwedstriid”. In overleg met het bestuur van SV Marum heeft de organisatie besloten om het programma in aangepaste vorm door te laten gaan. Uiteraard zal er binnen de 58wedstrijdgroup terug gedacht worden aan het seizoen 2008-2009 zoals Tim van der Meulen het verwoordde.

‘Dit is een drama voor Jan van Bolhuis zijn familie, SV Marum en ook voor ons.

Als dit verschrikkelijke nieuws hoort gaan je gedachten terug naar een paar jaar terug na het overlijden van Anne Eelze en Bernard. Uiteraard passen we het programma aan en we hebben vanavond, vrijdag 20 mei, dan ook een extra vergadering belegt”

Een drama binnen de Marumer gemeenschap dat voor de derde keer in een paar jaar tijd een lid verliest. De ‘viifachtwedstriid” krijgt door het overlijden van Jan van Bolhuis een extra lading mee wat niet zo had moeten zijn. Helaas is dit wel gebeurd en zijn alle clichés overbodig. Een ding hoop ik oprecht, dat er veel belangstellenden naar sportpark ‘De Holten” zullen komen om de viifachtwedstriid te bezoeken. Een bezoek dat iedereen een dubbel gevoel zal geven maar dat een mooi gebaar zou zijn naar alle achtergebleven dierbaren en sportvrienden van Anne Eelze Bies, Bernard Posthumus en Jan van Bolhuis.