Nederlands Kampioenschappen bij Eems Boys

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

stopperballen_13158aOP 25 juni worden de Nederlandse Techniek Kampioenschappen bij Eems Boys in Delfzijl gehouden. Het basisprincipe van deze officiële Nederlandse Techniek Kampioenschappen, zijn de Moves & Skills zoals René Meulensteen (assistent-trainer van Alex Ferguson) deze aanleert bij de selectiespelers van Manchester United.

In de ochtend (vanaf 9.30 uur) worden de kinderen (jongens én meisjes) in kleine groepjes gedeeld van maximaal 12 personen. Onder begeleiding van door Sportpartners opgeleide eigen clubtrainers werken ze met de visie van René Meulensteen en gaan de kinderen trainen op techniek en oefenvormen die door René Meulensteen zelf zijn ontworpen.

Ook krijgen alle deelnemers een voetbal (stijl 2011) en een speciaal voor dit Nederlands Kampioenschap ontworpen sponsorvrij voetbalshirt (stijl 2011) maar ook een speciaal geslagen medaille (retro) en een uitgave van voetbalmagazine GOAL.

Tevens krijgen alle deelnemers een lunch en een officieel Nederlands Techniek Kampioenschap-diploma met de eigen naam daarop vermeld. Het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt 40 euro.

De locatie-winnaars

De winnaars van de deelnemende club mogen zich de beste Nederlandse Techniekspelers in hun leeftijdscategorie noemen van de locatie waar het kampioenschap wordt gehouden.

Zij gaan uiteindelijk op kosten van Sportpartners naar de landelijke finaledag op 30 oktober (Papendal) waar alle locatiewinnaars (500) strijden om het algeheel Nederlands Techniek Kampioenschap.

Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar kunnen mee doen. Inschrijven kan via de website van Sportpartners: www.sportpartners.nl of www.moves-skills.nl