Marum op Puurvoetbalonline

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

minuutstilte206312

 

In veel rubrieken op Puurvoetbalonline kwanen de afgelopen weken veel Marumers aanbod . Dat is iets wat natuurlijk niet zonder bedoeling gebeurde want hij zit er namelijk aan te komen, ‘de viifachtwedstriid”.

Er is al veel over gezegd en geschreven en dat kan niet genoeg gebeuren wat dit duel betreft. Een duel dat in het teken zal staan van het overlijden van Anne Eelze en Bernard maar ook in hopelijk een mooi bedrag voor de Beatrix Kinderkliniek waar de stichting Vrienden van het UMCG graag een speciale speeltuin voor ernstig zieke patiëntjes willen realiseren. Velen van de ‘viifachtwedstriidgroup” zijn de revue al gepasseerd en enkelen zullen nog komen. De medewerking van iedereen voor zijn of haar bijdrage op Puurvoetbalonline was fantastisch wat duidelijk aangeeft dat de viifachtwedstriid leeft in Marum. Een wedstrijd met voor iedereen een dubbel gevoel uiteraard maar ook een duel waar de SV Marum trots op mag zijn. In de afgelopen heb ik veel Marumers gesproken via de telefoon, aan tafel of per mail. Steeds kwam de warmte van de vereniging weer naar voren. Geert Kalfsbeek, Minke Bies, Kino Elias, en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan spraken de woorden die ook ik nog voel als ik ‘De Holten” oploop. Willem Bijlsma noemde het complex tweede klasse waardig en dat ben ik met hem eens. Velen verwachtten dat Marum binnen enkele jaren een stabiele tweede klasser gaat worden wat de toekomst ons zal leren maar wat Puurvoetbalonline zeker gaat volgen. Zo werd ik de afgelopen weken een beetje ‘Marumer’ en ik moet zeggen dat voelde goed. Puurvoetbalonline wordt in Marum door velen bezocht en daar ben ik trots op. Even trots ben ik op het feit dat de site langzamerhand bekender en bekender wordt in de rest van voetballend Groningen. Een bekendheid die ik gestaag probeer uit te breiden waarbij de SV Marum als voorbeeld zal dienen hoe we dat moeten aanpakken. Nog een paar personen zullen de komende dagen op Puurvoetbalonline verschijnen en ik kan al een beetje verklappen dat iemand op een bijzondere manier geportretteerd gaat worden.

Ik wil daarom iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage en hoop dat op zaterdag 21 mei ‘De Holten” zeer druk bezocht zal worden. De ‘58wedstriidgroup” verdient het ….