Just4 Keepers Nederland opent deuren in Leek

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

TNTYSVZxox3kDiv08SaxZG3iocPlwnyPPpdnbQfprY0-

Op de velden van Leek Rodenburg vond de officiele opening plaats van Just4Keepers Nederland. De opening werd verricht door de grondlegger van de wereldwijde organisatie, Ray Newland, voormalig doelman van Everton.

Ray was hiervoor speciaal vanuit Liverpool overgekomen. Drijvende kracht achter Just4Keepers Nederland is voormalig doelman Marcel Loer, die onder andere als keeperstrainer werkzaam was voor een voetbalorganisatie in Amerika en bij de keepersorganisatie Pro Goal. Loer deed zelf ervaring op als keeperstrainer bij diverse clubs uit de Bundesliga. Jonge keepers kunnen het gehele jaar door bij Just4Keepers terecht op de locatie's in Leek en Groningen. De basis is en blijft techniek en de ervaren trainers proberen de jeugdige keepers automatismen aan te leren. Daarom ook duurt de cursus het hele jaar door, het kost immers tijd om progressie te boeken.

De keepertjes in Leek (en de in grote getale meegekomen ouders ) genoten in elk geval met volle teugen. Bij de opening was ook Sjaak Storm aanwezig. Een volledig fotoverslag is te bekijken op de website: www.just4keepers-nederland.nl