Opmars GVB gaat door

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

GVBlogo

De opmars van de Grootegaster Voetbal Boys gaat door. Na de succesvolle oprichting van de voetbalvereniging uit Grootegast, nu twee jaar geleden, maakt zij met trots bekend dat het komend seizoen een eerste stap zal worden gezet naar de oprichting van een eigen jeugdafdeling.

GVB zal zeker starten met een volledig B-junioren team in de competitie maar staat open voor alle jeugdleden (A-junioren tot en met F-pupillen). De speeldag is zaterdag op het eigen sportpark in Doezum.

Om in de toekomst te overleven is het van belang dat GVB eigen jeugd binnen haar vereniging zal hebben en opleiden. De jeugd heeft de toekomst en dat is dus van groot belang voor het voortbestaan van de vereniging. Ook is er in de afgelopen periode veel vraag geweest van ouders en jeugd om jeugdlid te kunnen worden. Natuurlijk moeten er voldoende leden zijn om teams te kunnen vormen en daarmee continuïteit te kunnen bieden. GVB zal extra aandacht geven aan de ontwikkeling van de spelers en de talenten benutten door gekwalificeerde trainers in te zetten. Het spreekt voor zich dat het materiaal en de kleding van de beste kwaliteit is. Op het moment dat er voldoende leden zijn in een bepaalde leeftijdscategorie is deelname aan de competitie mogelijk en zal de vereniging dat ook ondersteunen.

GVB zal haar ledenaantal zien stijgen (met ook nog een extra zaalteam volgend seizoen) in de komende periode en de verwachting is dat binnen afzienbare tijd de magische grens van 200 leden zal worden gehaald. GVB denkt dat het succes komt doordat de leden zelf het middelpunt van de vereniging zijn. Actieve leden maken de vereniging. De onderlinge betrokkenheid is groot en dat maakt de sfeer op z’n best.

Kijk op de site van GVB (www.vvgvb.nl ). Mailen voor meer informatie kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.