Zaalvoetbalclub Real Camaradas al bezig met voorbereiding nieuwe seizoen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

zaalvoetbal_6_21004hZaalvoetbalvereniging Real Camaradas is al druk in voorbereiding voor volgend seizoen. Maandag 9 mei en maandag 16 mei organiseert het twee open selectie trainingen. Doel van de training is om de huidige selectie uit te breiden en wellicht zelfs een tweede selectie team te formeren.

De training is vrij toegankelijk voor een ieder die geïnteresseerd is om volgend seizoen te voetballen bij Real Camaradas 1 (hoofdklasse). Bij een groot aantal aanmeldingen en een goed spelniveau is het mogelijk dat er een tweede selectie team bijkomt volgend seizoen.

Afhankelijk van de aanmeldingen en het niveau zal door de trainers van volgend seizoen een indeling worden gemaakt. Deze open trainingen worden georganiseerd in de zaal van MFC de Meeden in Aduard. Aanvang van de trainingen is half 9 en zal tot ongeveer 22:00/22:30 uur duren.

Naast de trainingen voor de senioren wil de vereniging volgend seizoen ook starten met jeugdfutsal. Er zijn al een aantal geïnteresseerde jonge voetballers die zich hebben gemeld, maar opgeven hiervoor kan nog steeds. Alle 15/16-jarigen uit de regio die geïnteresseerd zijn, kunnen meer informatie krijgen op een komende informatie avond. Op deze informatie-avond worden de plannen van de vereniging uit de doeken gedaan aan de toekomstige leden met hun ouders.

Deze avond is al op vrijdag 6 mei in de sporthal de Quicksilver ’S in Zuidhorn. Start om 19:00 uur en opgave vooraf per email.

Voor meer informatie klik HIER .