Start Energiewacht Challlenge Cup

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

stopper3_17079h

GasTerra Eurovoetbal organiseert dit jaar in samenwerking met de Energiewacht een Challenge Cup voor D-pupillen in de provincie Groningen en Drenthe. Een van de doelen is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Doe een Wens Stichting. De winnaar van de Energiewacht Challenge Cup zal maandag 13 juni tijdens het Eurovoetbaltoernooi de finale spelen op de Esserberg tegen FC Groningen/Cambuur onder 12.

De strijd om de Energiewacht Challenge Cup is begonnen. Gisteravond is er in Haren, Assen, Winsum, Hoogezand, Veendam en Roden afgetrapt voor de eerste ronde. Er zijn na gisteravond zes clubs die zich mogen voorbereiden op de tweede ronde. Deze ploegen zullen op donderdagavond 19 mei verder gaan strijden. Naast de challenge op het veld is ook het startschot gegeven voor de challenge welk team het meeste geld inzamelt voor de Doe Een Wens Stichting. De winnaars van deze tweede uitdaging kunnen als prijs een wedstrijd winnen van FC Groningen. Deze prijs wordt aangeboden door FC Groningen, maatschappelijk partner van Doe een Wens Stichting Nederland.

De volgende zes ploegen gaan op twee nader te bepalen kernen strijden om een plaats in de derde ronde van de Energiewacht Challenge Cup: VV Hoogezand, GVAV Rapiditas, Achilles 1894, ZFC Zuidlaren, Veendam 1894 en Viboa. De organisatie zal naar aanleiding van deze winnaars gaan bepalen waar de tweede rondes gaan plaats vinden.

Voor uitslagen van de eerste ronde en meer informatie klik HIER .