de 15 vragen aan Evert Kamminga (o.a damestrainer de Heracliden)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

 

                  

 

Evert Kamminga oa damestrainer van de Heracliden

 

fotoevertkamminga

  Wat doe je in het dagelijkse leven ?

Ik ben lijnchef bij Vast Bakeries in Middelstum. Echtgenoot en vader van 3 kinderen. En ik ben ook opa van 3 kleinkinderen

Wat zijn je hobby, s?

VOETBAL! Alle sporten hebben mijn aandacht.

Met wie zou jij wel een dag willen ruilen?

Met Geert Spieker (vroeger harde kern FC), als je ziet hoe zijn verleden is en wat hij nu doet. Dat zou ik wel eens van dichtbij willen meemaken.

Eten / drinken. ?

"Grootmoeders pot" (stampot appels, bonen, hutspot) en pasta's (macaroni, spaghetti). En een lekker flesje bier, een "speciaal" biertje Zoals; Belgische bieren.

Welke internetsites bezoek je Regelmatig?

www.voetbalprimeur.nl, www.svdeheracliden.nl, hyves.

Waar Kunnen ze je s, nachts voor wakker maken?

Ik weet hoe mijn zoon heeft gehandeld na deze vraag aan een leraar ... Dus laat mij maar lekker liggen!

Wat zijn je ambities?

Op werkgebied, met plezier mijn werk doen in een leuk bedrijf. Op sportgebied, werken met enthousiaste en gemotiveerde speelsters om het beste te Presteren en om ooit nog kampioen te worden.

Wat is je favoriete muziek keuze?

mijn muziekkeuze is heel divers. Van Nederlandstalig, Schlagers tot country en western. Daarbij zijn Ede Staal, Jim Reeves en diverse Duitse schlager zangers mijn favorieten.

Wie is jouw idool?

Johan Cruijff, Omdat Hij de persoon is die met zijn speelstijl mij fan heeft laten worden van Ajax Amsterdam. En daar ben ik trots op!

Ik maak me weleens kwaad om?

Dat mensen zich beter voordoen dan ze zijn en zich profileren om over de rug van een ander een betere positie te krijgen.

Belangrijkst nieuwsfeit?

Dat helaas een aantal gemeentes in Nederland de keuze maken voor de PVV Terwijl die partij heeft geen oplossingen voor de problemen waar de maatschappij nu mee worstelt. Maar alleen maar kritiek heeft op de oplossingen die de politiek probeert te zoeken.

Welke kranten lees je?

De zaterdagkrant van Nieuwsblad van het Noorden, en de Ommelander Courant.

Ik ben trots op?

Mijn vrouw die al jaren mijn sportkeuzes sterven heeft  gesteund gerespecteerd, Terwijl zij veel avonden en weekenden alleen thuis zit. Mijn kinderen, Omdat zij allemaal HUN eigen weg gaan hebben  kunnen vinden in HUN leven!

Je favoriete club in Nederland?

Dat kan maar 1 club zijn ... Ajax!

Wat wil je verder nog kwijt?

Dat mensen eens nadenken Voordat ze iets ... zeggen Of ze wel weten wat de gevolgen zijn van hoe het woord opgevat door anderen. Je kan ook iemand kwetsen.