GVAV Rapiditas MC1: Op Kardinge is het juist wel gezellig!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

 We mogen duidelijk stellen, het MC1-team van GVAV-Rapiditas is een echt team. Samenspelen, samen lol maken én samen de vragen invullen voor de rubriek ‘Een elftal vragen aan” geeft dat duidelijk aan. Daarom is het niet verwonderlijk dat de meiden van GVAV Rapiditas MC1 in de najaarsreeks de titel in hun klasse veroverden.

1331626635Nmc1 kampioen

GVAV Rapiditas MC1: Een echt team dat met veel plezier voetbalt. 

Jullie voetballen voor het eerst in een team met alleen maar meisjes. Wat is daarin het verschil met een gemengd team: Wij vinden het veel gezelliger en er wordt gewoon beter samengespeeld

Jullie werden met overmacht winterkampioen. Had je dat voor het seizoen verwacht: Nee absoluut niet. Want die andere teams spelen al veel langer samen en de meesten zijn ook een stuk ouder.

Kardinge wordt door veel voetballers een ongezellig complex genoemd. Hoe denk jullie daarover: We begrijpen niet hoe ze erbij komen, wij vinden het wel leuk.

Jullie hebben in Jos en Chris twee trainers/leiders. Wie van de twee verzorgt de trainingen of doen ze dat samen: Doen ze samen

Volg jullie het dames/meisjesvoetbal ook een beetje: Nee, want er wordt bijna nooit wat van uitgezonden op Tv dat is wel jammer

In Nederland wordt bij de dames betaaldvoetbal gespeeld. Droom een van jullie weleens van een carrière in het betaalde voetbal: Haha, nee hoor wij voetballen gewoon voor de lolJ. En daar zijn we dan ook heeeeeel goed in.

GVAV Rapiditas heeft ontzettend veel teams. Is het dan op de zaterdagmorgen dan niet erg druk op Kardinge: Jazeker, maar dat is juist ook wel gezellig. En wij hebben een eigen dames kleedkamer dus dat is wel vet fijn.

Welke landen worden volgens jullie in 2012 op het Europees Kampioenschap nummer 1,2 en 3: Op het EK wordt het, 1 Nederland 2 Spanje 3 Duitsland en Robben gaat scoren in de finale!

Jullie leider/trainer Jos vertelde dat jullie fysiek niet tot de sterkste teams behoren. Deel jullie als team zijn mening: Eigenlijk wel. De meeste andere teams hebben wat grotere (oudere) spelers maar wij hebben een goede conditie hoor. En de grootste spelers zijn meestal niet zo snel.

Wat is jullie favoriete voetballer in de eredivisie en waarom: Suk. Hij speelt gewoon goed

Zijn er veel ouders die bij iedere wedstrijd komen aanmoedigen: Ja, komen er altijd vet veel kijken

Groetjes van GVAV MC1