Gerbrand van der Pol (Kloosterburen D1 ) denkt dat Spanje Europees kampioen wordt

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

Gerbrand van der Pol voetbalt in de D1 van de voetbalvereniging Kloosterburen. Gerbrand speelt linksback in de D1 en is een grote fan van SC Heerenveen. Dat en nog veel meer vertelt hij in 'Een elftal vragen aan" voor Puurvoetbalonline.

Gerbrand van der Pol voetbalt in de D1 van de voetbalvereniging Kloosterburen. Gerbrand speelt linksback in de D1 en is een grote fan van SC Heerenveen. Dat en nog veel meer vertelt hij in 'Een elftal vragen aan" voor Puurvoetbalonline

 Gerbrand_van_der_Pol

 Gerbrand van der Pol in de line uo van Heerenveen met Bas Drost in zijn rug.

Jij speelt in de D1 van Kloosterburen welke positie sta jij  : Links achter

Nederland wordt volgend jaar Europees kampioen omdat: Geen idee, ik denk dat Spanje kampioen wordt.

Het trainingsveld van Kloosterburen is geen geweldig veld en de trainingen worden weleens afgelast. Wat vind je daarvan: Volgens mij wordt er bijna nooit een training afgelast.

FC Groningen eindigt dit jaar niet bij de eerste vijf denk ik. Hoe denk jij daar over: Dat denk ik ook (sorry, ik ben fan van SC Heerenveen ;)).

Als oud-voetballer vind ik gekleurde voetbalschoenen helemaal niets. Waarom ben jij het niet met mij eens: Omdat ik het wel mooi vind

Ga jij regelmatig bij het eerste elftal kijken: Soms.

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen: Met Luciano Narsingh

Stel je moet een keer Bert van Marwijk vervangen. Uit welke elf spelers zou Oranje dan bestaan:

M. Stekelenburg

J. Mathijsen J. Heitinga

K. Boulahrouz R. Drenthe

M. van Bommel

A. Robben W. Sneijder R. van Persie

' K. Huntelaar

Wie wordt er volgens jou landskampioen en waarom: PSV of AZ, omdat PSV een goed elftal heeft en AZ een goede trainer heeft en de spelers werken hard.

Wanneer is het seizoen voor Kloosterburen D1 geslaagd: Als we eindigen in de top 3 maar weer kampioen zou natuurlijk helemaal super en leuk zijn.