Stan Wolfs (Velocitas D2 ) Jasper Cillissen is de beste keeper in de eredevisie

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

Stan Wolfs is de beste keeper van de D2 van Velocitas en deed mee aan de rubriek Een elftal vragen aan . In de rubriek vettelt hij dat hij drie keer per week traint, dat hij even moest wennen aan de regels op een groot veld ,dat hij doelman Jasper Cillessen de beste keeper uit de eredivisie vind

Stan Wolfs is de beste keeper van de D2 van Velocitas en deed mee aan de rubriek Een elftal vragen aan  In de rubriek vettelt hij dat hij drie keer per week traint, dat hij even moest wennen aan de regels op een groot veld ,dat hij doelman Jasper Cillessen de beste keeper uit de eredivisie vind

stan

 

Stan jij voetbalt in de D2 van Velocitas en bent doelman. Hoe leuk is dat om doelman te zijn: Het is heel erg leuk, omdat je mooie reddingen kunt maken en je de wedstrijd kunt redden.

Als D-junioren spelen jullie nu op een groot veld. Voor een jonge doelman is dat eerst lastig. Hoe heb jij dat ervaren: Moeilijk is het niet, het is wel wennen op een groot doel en paar andere spelregels. Dat je terugspeelbal meer in de handen mag pakken. Maar dat went snel.

Hoe vaak trainen jullie en krijg je ook specifieke keeperstraining Wij trainen drie keer per week. Twee keer met de groep en een keer keeperstraining.

Jullie staan op dit moment zesde waarom weet jij zeker dat jullie hoger eindigen: Omdat we een goed team hebben en je vertrouwen in jezelf moet hebben.

Wat heb jij van je vader geleerd die, zo begreep ik van je moeder, in het eerste elftal van Velocitas heeft gekeept: Heel veel, tot vorig seizoen was hij namelijk ook mijn keeperstrainer.

Wat vind jij de beste doelman in de eredivisie en waarom: Cillessen van Ajax, hij is wel tweede keeper nu maar hij is nog jong en kan nog dus nog meer ontwikkelen en beter worden. Hij viel tegen az ook heel goed in.

Op de foto zag ik jou in een helemaal rood tenue staan. Is dat toeval of is dat door jou zelf gekozen: Dat is door mijzelf gekozen.

Wie wordt er volgens jouw landskampioen en waarom: Ajax, omdat dat een hele goede club is.

Wat zijn naast het voetballen jouw verdere hobby's: Chillen, playstation.

Jou vader en broertje Max zijn beide ook doelman ga jij vaak bij hun wedstrijden kijken: Ja, als het kan doe ik dat.

Als jij voor één keer bondscoach mocht zijn met welke elf spelers zou jij dan beginnen: Van het nederlands elftal bedoel je dus:

Stekelenburg, van der wiel, ooijer, matthijsen, Pieters, van Bommel, van Persie, Sneijder,, van der vaart, kuijt en huntelaar