Even voorstellen :Johan Staal

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

De site www.puurvoetbalonline is nu een tijdje onderweg en daarom zal ik,  Johan Staal, mij via de 15 vragen aan... even aan iedereen voorstellen.

DSC00148

Aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd Kloosterburen-VVK namens de Ommelander Courant    foto: Jan Gerdez

 

 Wat doe je in het dagelijkse leven Ik ben sinds 1 januari 2009 medewerker postkamer in het UMCG en daarvoor ruim 28 jaar logistiek medewerker in hetzelfde ziekenhuis in Groningen

 Wat zijn je hobby's Mijn hobby's zijn uiteraard het onderhouden van de website www.puurvoetbalonline.nl  maar mijn activiteiten voor de Ommelander Courant vind ik ook super om te doen.

Ik ben geïnteresseerd in tal van sporten en kom dankzij de redactie van de OC volledig aan mijn trekken waar ik Hans, Peter, Hielko, Erik en Nanko nog alle dagen dankbaar voor ben. En verder ga ik graag op vakantie met mijn vriendin Martine naar een land waar het mooi weer is

 Met wie zou jij wel een dag willen ruilen Met Johan Derksen en dan alleen al om in zijn kamer de prachtige verzameling voetbalboeken eens te mogen inkijken

 Eten/drinkenMacaroni is absoluut mijn lievelingskost maar een patatje bij cafetaria Koning aan de Bedumerweg in Groningen vind ook nog steeds een traktatie.

Welke internetsites bezoek je regelmatig. Voetbalprimeur, VoetbalNoord, Telegraaf, DvhN en de clubsites in Groningen

Waar kunnen ze je 's nachts voor wakker maken. Als iemand van mijn dierbaren mij nodig heeft MOETEN ze me wakker maken.

 Wat zijn je ambities Mijn ambities zijn om van de site iets moois te maken en om nog lang voor de Ommelander Courant te schrijven. Verder wil ik voor mijn dochters Krista en Saskia de vader zijn die zij zich wensen

Wat is je favoriete muziek keuze Diverse muziek vind ik mooi en dat varieert van instrumentale blaasmuziek uit Tsjechië en Duitsland tot aan de jaren 60 muziek maar ik kan ook genieten van Hollandse muziek van bijvoorbeeld Jannes. Hangt beetje van mijn stemming af.   

Wie is jouw idool. Als voetballer vond ik Gerrie Mühren een geweldige speler. Hij was de man die in een vol Bernabeustadion rustig een balletje hoog hield in het duel Real Madrid-Ajax.

Ik maak me weleens kwaad om De bureaucratie in Nederland. We draven in ons kikkerlandje door qua regelgeving.Verder stoor ik mij aan het feit dat teveel managers tijdens hun opleiding deel 1 hebben overgeslagen waarin staat dat een medewerker een mens is en geen machine. Dit betekent dat veel kennis van de diverse werkvloeren verloren gaat wat de maatschappij klauwen met geld kost

Belangrijkst nieuwsfeit Het faillissement van Haarlem waarvan ik denk dat dit het begin is van een lange rij BVO's die dezelfde kant opgaan. Want ook in het betaald voetbal zal eindelijk eens moeten worden ingezien dat de tering naar de nering gezet moet worden.

 Welke kranten lees je Op internet diverse kranten; van Telegraaf tot aan de Volkskrant en in het ,,eggie”” de Ommelander Courant

 Ik ben trots op Op mijn vriendin Martine die door haar groot relativeringsvermogen kans ziet om alles in de juiste proporties te zien. Verder ben ik trots op mijn beide dochters uiteraard en om het feit dat ik een prima band heb met Ronald en zijn vriendin Sabrina en Arjen wat de zonen zijn uit Martine haar vorige relatie.

Je favoriete club in Nederland Ajax maar ik vind wel dat Ajax een club is die ten onder gaat aan managers en andere grappenmakers zoals spelersbegeleiders, ed.

Wat wil je verder nog kwijt Ik hoop dat ik nog jarenlang mag schrijven over de sport die mij vanaf mijn zevende jaar al 45 jaar lang veel plezier bezorgt.Verder hoop ik dat iedereen wat hij of zij graag wil doen daar niet mee wacht tot morgen. Er is namelijk  een gezegde : Wacht niet tot morgen maar doe het vandaag want gisteren is al geweest.