De 15 vragen aan Yannick van den Berg (v.v. Stedum)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

Yannick van den Berg is, na Wolter van Zanten en Matthijs Colstee ,het derde aanstormende talent van de voetbalvereniging Stedum die de 15 vragen aan …  voor Puurvoetbalonline invulde.

Yannick van den Berg is, na Wolter van Zanten en Matthijs Colstee ,het derde aanstormende talent van de voetbalvereniging Stedum die de 15 vragen aan …  voor Puurvoetbalonline invulde.

 

Regioteam

Yannick van den Berg bezig aan zijn warming-up voor een wedstrijd van het Regioteam.

 

Wat doe je in het dagelijkse leven? Op het moment zit ik nog op de middelbare school. Ik doe VWO en zit in de 5e klas. 

Wat zijn je hobby`s? Mijn hobby`s zijn eten, slapen, uitgaan en natuurlijk voetballen.

Met wie zou jij wel een dag willen ruilen? Een profvoetballer, of iemand die bij dat niveau in de buurt komt, bijvoorbeeld mijn teamgenoot Jan Spijk. Het lijkt mij wel wat om je geld te verdienen door te sporten.

Eten/Drinken:  Wanneer je op iets kan kauwen eet ik het meestal wel, ik lust eigenlijk alles. Een biertje lust ik ook wel, dus dat drink ik regelmatig in het weekend of op de donderdagavond. 

Welke internetsites bezoek je regelmatig? Hyves, Youtube, bijna alle voetbalsites en de v.v.Stedum site. 

Waar kunnen ze je 's nachts voor wakker maken? Een hele hoop eten.

Wat zijn je ambities? Dit jaar goede cijfers op school halen, zodat ik nu wel over ga(ik ben blijven zitten). Plus net zo goed als Jan Spijk worden. 

Wat is je favoriete muziekkeuze? Ik heb een erg brede muzieksmaak, van hardstyle tot polka. Zolang er maar een leuk melodietje of bass in zit, vind ik het mooi. 

Wie is jouw idool? Zowel Jan Spijk als Jaap Dijkema. Jan is een algemeen bekende cult-held en Jaap bewonder ik om zijn goeie grappen. Bovendien heeft Jaap ons in de 5e klasse gehouden door zijn bekende strafschop in de rechter bovenhoek. 

Ik maak me wel eens kwaad om: Het onrecht dat zegeviert of arrogante mensen. 

Belangrijkst nieuwsfeit: Schele buidelrat is internetsensatie

Welke kranten lees je? Het AD en de Volkskrant.

Ik ben trots op: Mijn basisplaats in het eerste elftal, aangezien dit het eerste seizoen is dat ik vast bij de selectie zit.

Je favoriete club in Nederland: De plaatselijke FC. 

Wat wil je verder nog kwijt Stef de stuntpiloot(spel) is een aanrader, maar crackertje tjoppen(soort van spel) zou ik niet aan beginnen.