de 15 vragen aan Jolanda Mulder (v.v. Noordwolde)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

Jolanda Mulder is naast secretaris van de voetbalvereniging Noordwolde liefhebster van muziek uit de jaren tachtig en vulde voor Puurvoetbalonline de 15 vragen in.

Jolanda Mulder is naast secretaris van de voetbalvereniging Noordwolde liefhebster van muziek uit de jaren tachtig en vulde voor Puurvoetbalonline de 15 vragen in.

Jubileumdag

Jolanda Mulder: Secretaris van v.v. Noordwolde

Wat doe je in het dagelijks leven: Ik ben secretaresse in de fysiotherapiepraktijk in het Gezondheidscentrum Lewenborg. Verder ben ik (wedstrijd)secretaris van VV Noordwolde. En boven alles natuurlijk de vrouw van Tjaart en moeder van Kimberly en Michael.

 Wat zijn hobby’s: Voetbal, tv-kijken, winkelen, sudoku-puzzels

Met wie zou jij wel een dag willen ruilen Met een voetballer, zodat ik weet hoe het voelt als je wel kunt voetballen. Want dat kan ik echt niet. Ik vind het echt een prachtig spel, maar kan zelf nog geen bal goed raken. Of met een zangeres. Eindelijk echt kunnen zingen!

Eten/drinken: Cola light. En als het echt heel warm is en ik erg dorst heb een wit biertje (eigenlijk dus alleen als we op vakantie zijn). Qua eten lust ik bijna alles, behalve vis!!!

Welke internetsite bezoek je regelmatig: De site van VV Noordwolde natuurlijk! Daarnaast kijk ik ook geregeld op nu.nl,

Waar kunnen ze je ’s nachts voor wakker maken: Eigenlijk nergens voor. Ben al blij als ik eindelijk slaap (ben nl. een hele lichte en slechte slaper).

Wat zijn je ambities: Eigenlijk heb ik niet echt meer ambities. Vind het wel goed zo. Mijn gezinsleden zijn gezond, doen het goed op school, Tjaart en ik hebben beiden een baan die we leuk vinden. Wat wil je nog meer……

Wat is je favoriete muziek keuze: Ik vind eigenlijk heel veel muziek leuk: U2, Bryan Adams, Spargo, UB40, Toto,  Level 42, Bryan Adams, Michael Jackson, Nick en Simon, Jan Smit, Alain Clark, Marco Borsato en nog heel veel meer. Volgens sommigen ben ik ook wel een beetje blijven hangen in de jaren 80 (disco en funk)

Wie is jouw idool Ik noem het niet echt een idool, maar ik ben wel vanaf mijn tienertijd helemaal gek van……. Erwin Koeman

Ik maak me wel eens kwaad om: Mensen die het altijd beter weten, maar zelf niets doen.

Belangrijkste nieuwsfeit: Het wikileaks gebeuren.

Welke kranten lees je: Ommelander Courant en soms het Dagblad van het Noorden. Eigenlijk ben ik meer iemand van de teletekst (het eerste wat ik bekijk als de TV aan gaat en het laatste voordat ik naar bed ga).

 Ik ben trots op: Mijn kinderen

 Je favoriete club in Nederland : Naast VV Noordwolde natuurlijk FC Groningen.

 Wat wil je verder nog kwijt: …………………