de 15 vragen aan Marcel Remijn ((Kloosterburen 1 )

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

Marcel Remijn is trots op z.n cluppie v.v Klootsterburen en  vult voor puurvoetbalonlie de 15 vragen in.
Marcel Remijn is trots op z.n cluppie v.v Klootsterburen en vult voor puurvoetbalonline de 15 vragen in.
1287228089Nfoto_marcel_Remjn

Marcel Remijn(rechts op de foto) in duel met een speler van Blauw Geel'15      foto: Jan Gerdez

Wat doe je in het dagelijks leven Ik woon samen met mijn vriendin Vera Toonder in Eenrum en ik werk bij Coop in Baflo, verder zit ik in de laatste fase van de duale opleiding Small Business en Retailmanagement aan Stenden hogeschool die ik volg in Zwolle.

Wat zijn je hobby's Voetballen is de grootste. Ik speel in het 1e van Kloosterburen en ben leider van de C1. Uit eten gaan en met vrienden stappen staan ook erg hoog.

Met wie zou jij wel een dag willen ruilen Op dit moment met Jos Streefkerk. Dit is een vriend van mij, die voor een half jaar in Spanje zit. Even lekker een dag van de zon genieten.

Eten/drinken.

 Wokken doe ik het allerliefst, en daar drink ik graag een pilsje bij.  S'ochtends kun je me blij maken met een vers kopje koffie

Welke internetsites bezoek je regelmatig

www.voetbalnoord.nl - Alles over het noord nederlands voetbal

www.voetbalprimeur.nl - Zo blijf ik op de hoogte van alle nieuwsfeitjes

www.hyves.nl - voor het onderhouden van contacten

www.vvkloosterburen.nl - alles van mijn club is hier te vinden

www.112groningen.nl - Ramptoerist

Waar kunnen ze je s'nachts voor wakker maken Dat zou ik niet doen.. ik hou erg van slapen dus laat me dat maar lekker doen.

Wat zijn je ambities Met Kloosterburen hoop ik toch ooit een keer te promoveren en misschien wel kampioen te worden. Dat zou een geweldig feest worden.

Wat is je favoriete muziek keuze Eigenlijk doet muziek me niet zo heel veel, maar om een beetje in de stemming te komen draai ik wel eens Happy Hardcore, blijft leuk!

Wie is jouw idool Luis Suarez van Ajax, dit is veruit de beste voetballer uit de eredivisie op dit moment, en ik hoop ook dat we nog lang van hem kunnen genieten bij Ajax. Een andere voetballer is natuurlijk Messi, en dat spreekt voor zich.. Niet te stoppen!

Ik maak me weleens kwaad om Scheidsrechters die het bij het verkeerde eind hebben. Tip voor iedereen die dit leest; Niet doen. Scheelt je veel gele kaarten en dus veel geld, zonde!

Belangrijkste nieuwsfeit(en) Rampweek bij Coop; 2 x inbraak en tussen de inbraken door bijna de winkel in rook opgegaan door een brandende vrachtwagen die aan het lossen is.

VV Kloosterburen komt op 1Tv met de wedstrijd tegen Eenrum. De uitzending is op 11 Oktober om 19:10u op Digitale zender 960 of check www.tweenul.nl

Welke kranten lees je Algemeen Dagblad Dagblad van het Noorden Ommelander Courant

Ik ben trots op Wat de club Kloosterburen tot nu toe heeft bereikt. Je moet gewoon eens komen kijken hoe netjes het Sportpark aan het westerklooster er bij ligt. Het ziet er allemaal erg verzorgd uit.

Je favoriete club in Nederland AFC Ajax Amsterdam!

Wat wil je verder nog kwijt Dat Kloosterburen 1 op 17 Oktober een thuiswedstrijd heeft tegen Warffum. Dus mocht je nog een leuke wedstrijd willen bezoeken, dan is deze derby een aanrader. Aanvang 14:00u