Een elftal vragen aan Bastien Johannes(SV Borger Jo 11-2)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Een elftal vragen aan

Voor de website www.voetbaldagengasselte.nl maakte ik voor één keer nog  de rubriek de elf vragen aan met als gast de 10-jarige Bastien Johannes van de sv Borger Jo 11-2.   
bastien
Hoi Bastien wat is je volledige naam:
 ‘Mijn naam is Bastien Johannes. Bastien is mijn voornaam en Johannes is mijn achternaam.”
Voor welke club speel je , welk team en wat is je positie:’ Ik speel voor SV Borger, Jo 11-2 als centrale middenvelder. “
Doen jullie het goed in de competitie: ‘We doen het dit seizoen niet zo goed in de competitie. We spelen als team steeds beter samen, maar tot nu toe is de tegenstander net iets sterker. We trainen 2x in de week. Op maandag en op woensdagavond. We worden steeds beter en hebben veel plezier in het voetballen.”
Wat is je favoriete club: FC Barcelona.”
Wie is je favoriete speler: ‘Lionel Messi.”
Voor de hoeveelste keer ga jij deze zomer naar het voetbalkamp in Gasselte: ‘Ik ga dit jaar voor de vierde keer naar Gasselte.”
Wat is er echt heel leuk aan ‘Gasselte’: ‘Samen zijn met andere voetballers, het leren van nieuwe dingen, veel lol maken, blij zijn en de hele week actief bezig te zijn
Je hebt vorig jaar vast nieuwe vriendjes leren kennen. Komen die ook weer naar Gasselte denk je : Dat weet ik wel zeker. Maar er komen ieder jaar ook nieuwe kinderen en dat vind ik ook erg leuk.”
Wat vind jij het leukste onderdeel van het voetbalkamp: ‘Het 4×4 toernooi. Met 4 spelers gaat het spel veel sneller, komt het meer aan op snelheid en behendigheid en slim zijn en de zeskamp. Hier doen we heel veel leuke dingen en hebben we veel lol.”
Wanneer is dit jaar ‘Gasselte 2018’. ‘Dat is de eerste week van de zomervakantie (23 juli tm 27 juli 2018)
Als voetballer mag je Gasselte niet missen omdat: ‘het een superleuke week is vol met voetbal, plezier, leuke trainers, leuke kinderen, lachen genieten, je stem kwijt raken, moe zijn maar toch doorgaan. Het is de mooiste week van de zomervakantie.”