Multi EVENTS : Wat de klant wil is bij ons mogelijk

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Multisport EVENTS is het bedrijf waar de naam van zegt dat het op gebied van sport van alle markten thuis is. Het bedrijf, gevestigd aan Kruisstraat 2 in Baflo, mag namelijk als een specialist worden gezien als het gaat over sport-/voetbal objecten die op de diverse locaties geplaats kunnen worden.
Multisport EVENTS
In vroegere jaren werden zeskampen nog opgebouwd bestaande uit materialen die met spijkers en schroeven in elkaar gezet moesten worden. Met de komst van Multisport EVENTS is dat, door de materialen die gebruikt worden, voltooid verleden tijd. De opblaasbare sportattributen maken de sportevenementen veilig en op alle niveaus mogelijk. Verhuur van kleine en grote sportattributen, zoals baskets, tennisrackets, unihockey sticks, pannakooi/-velden en mobiele sportboardings, tot aan de volledige aankleding en organisatie /begeleiding van sportevenementen op diverse locaties, alles is mogelijk bij Multisport EVENTS. Verder kan het bedrijf het evenement extra aandacht geven door het inhuren van een professional in tennis, voetbal, hockey of een andere sportactiviteit. Kortom wat de klant vraagt realiseren wij vertellen Jeroen Lukassen en Ronald de Haan, die samen met Jarno Goedhart de oprichters van Multisport EVENTS zijn. Drie mannen die het organiseren van aan sport gerelateerde evenementen als een extra dimensie zien. Daardoor ontstond in 2014 het idee van Multisport Events. Een bedrijf wat nog groeiende is vertelt Ronald de Haan. ‘We liepen al langer met het idee rond om op het gebied van sportartikelen/sportmaterialen wat te gaan doen. In 2014 hadden we echter zo iets van, we kunnen wel blijven denken maar dan komen we niet verder. Toen onze plannen wat bekend waren kregen we al snel de eerste opdrachten binnen waardoor we ons assortiment met nieuwe attributen konden uitbreiden. Als Multisport EVENTS zij we daardoor voor bedrijven of verenigingen nog interessanter geworden als het gaat om het organiseren van evenementen. Evenementen waarbij iedereen dat kan krijgen wat men zelf graag wil.”
Jeroen Lukassen is het helemaal met zijn compagnon eens maar heeft nog wel een aanvulling. ‘Het voordeel is, bij ons is alles maatwerk. Wil men iets huren en zelf alles regelen dan kan dat. Mocht er hulp van ons gevraagd worden kan dat ook. Alles is mogelijk en daarom nodigen we alle sportverenigingen en bedrijven van harte uit om onze website www.multisportevents.nl te bezoeken. Dan kan iedereen met eigen ogen kan zien dat bij Multisport EVENTS alles mogelijk is.” Heldere taal van Ronald en Jeroen die als Multisport EVENTS met veilige sportmaterialen, en kennis op het gebied van Multi sport in de ruimste zin van het woord, er bij bedrijven en verenigingen een waar feest van kunnen maken. Activiteiten die steeds verder wordt uitgebreid met vernieuwende attributen en aanbiedingen van een op het gebied van het organiseren van sportieve evenementen gespecialiseerd bedrijf. Daarom voor alles wat Multisport Events te bieden heeft verwijzen we daarom nogmaals graag naar de website www.multisportevents.nl.