De Elf vragen aan Lars Baar: Met Corenos kampioen worden zou mooi zijn

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Bij het doorlezen van mijn website www. Puurvoetbalonline.nl om te kijken wat kan en moet er verbeterd worden kwam ik ook de ‘Elf vragen aan’ tegen. Een rubriek waarbij personen uit de voetbalwereld elf vragen voorgeschoteld kregen  die ze via mail mochten beantwoorden. Toen een leuke rubriek die van nieuwe vragen voorzien waarbij Lars Baar(spits van Corenos uit Roodeschool) degene is die de elf vragen beantwoord.
lars
 
                                                  Lars Baar
 

Wat is je mooiste ervaring als voetballer tot nu toe: 'Het spelen in het RWE Eemsmond team tegen FC Groningen, waarbij ik een redelijke wedstrijd heb gespeeld.”

Hoe belangrijk is voetbal voor jou: 'Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven.”

Wat is jouw favoriete voetballer en wat maakt hem zo bijzonder: 'Cristiano Ronaldo is de meest complete aanvaller. Sterk, snel en behendig.”

Welke club wordt komend seizoen kampioen van Nederland en waarom: 'PSV, omdat ze een uitgebalanceerde en complete selectie hebben. Daarnaast heb ik grote verwachtingen van Gastón Pereiro als nieuwe spits.”

Het amateurvoetbal trekt steeds minder publiek, zijn de vele mutaties tijdens de overschrijvingsperiode daar debet aan: 'In het algemeen trekken (sport) evenementen minder toeschouwers dan in het verleden, dus voetbal ook. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat, indien mogelijk, veel clubs uit de regio in dezelfde klasse spelen om zo meerdere derby's te hebben. De wedstrijden van Corenos tegen Noordpool in het vorige seizoen bijvoorbeeld, trekken veel toeschouwers. De mutaties tijdens de overschrijvingsperiode hebben daar niet zo veel mee te maken.”

Van welke voetbaltrainer heb jij het meest geleerd: 'Arie Duinkerken en Frits Meeuwes bij Corenos 1.

Het vrouwenvoetbal komt aardig opzetten maar wordt nog steeds niet serieus genomen in Nederland. Begrijp jij dat: 'Met alle respect, maar het niveau van vrouwenvoetbal is gewoon lager dan mannenvoetbal. Daar kunnen de dames niets aan doen.”

Waar erger jij je het meest aan en waar heb je veel respect voor op het voetbalveld: 'Ik erger mij aan spelers die tijdens de wedstrijd meer met de scheidsrechter bezig zijn dan met hun eigen spel, daarnaast heb ik veel respect voor spelers en tegenstanders die, ongeacht de uitslag van de wedstrijd, de tegenstanders bedanken voor het spel door ze een hand te geven.

Welke club wordt kampioen in jullie klasse: 'Corenos.”

Wat is jou grootste voetbaldroom: 'Met Corenos kampioen worden lijkt me voor de korte termijn wel een leuke droom.........;-)”

Wat zou jij nog kwijt willen over het voetbal bij Corenos: 'Ondanks dat ik Meijster ben, voetbal ik met erg veel plezier bij Corenos. Het is een hechte club, waar mensen zich met hart en ziel inzetten om het voetballen zo plezierig en sportief mogelijk te maken voor jong en oud. Een echte vriendenclub.”