Multisport EVENTS : Wat de klant wil is bij ons mogelijk

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Multisport EVENTS  is het bedrijf waar de naam van zegt dat het op gebied van sport van alle markten thuis is. Het bedrijf, gevestigd aan Kruisstraat 2 in Baflo mag namelijk als een specialist worden gezien als het gaat over sport-/voetbal objecten. die op de diverse locaties geplaats kunnen worden.
            Multisport EVENTS
In vroegere jaren werden zeskampen nog opgebouwd bestaande uit materialen die met spijkers en schroeven in elkaar gezet moesten worden. Met de komst van Multisport EVENTS  is dat, door de materialen die gebruikt worden, voltooid verleden tijd. De opblaasbare sportattributen maken de sportevenementen veilig en op alle niveaus mogelijk. Verhuur van kleine en grote sportattributen, zoals baskets, tennisrackets, unihockey sticks, pannakooi/-velden en mobiele sportboardings, tot aan de volledige aankleding en organisatie /begeleiding van sportevenementen op diverse locaties, alles is mogelijk bij Multisport EVENTS. Verder kan het bedrijf het evenement extra aandacht geven door het inhuren van een professional in tennis, voetbal, hockey of een andere sportactiviteit. Kortom wat de klant vraagt realiseren wij vertellen Jeroen Lukassen en Ronald de Haan, die samen met Jarno Goedhart de oprichters van Multisport EVENTS zijn. Drie mannen die het organiseren van aan sport gerelateerde evenementen als een extra dimensie zien. Daardoor ontstond vorig jaar het idee van Multisport Events. Een bedrijf wat nog groeiende is vertelt Ronald de Haan. ‘We liepen al langer met het idee rond om op het gebied van sportartikelen/sportmaterialen wat te gaan doen. Vorig jaar hadden we echter zo iets van, we kunnen wel blijven denken maar dan komen we niet verder. Toen onze plannen wat bekend waren kregen we al snel de eerste opdrachten binnen waardoor we ons assortiment met nieuwe attributen konden uitbreiden. Als Multisport EVENTS  zij we daardoor voor bedrijven of verenigingen nog interessanter geworden als het gaat om het organiseren van evenementen. Evenementen waarbij iedereen dat kan krijgen wat men zelf graag wil.”
Jeroen Lukassen is het helemaal met zijn compagnon maar heeft nog wel een aanvulling. ‘Het voordeel is, bij ons is alles maatwerk. Wil men iets huren en zelf alles regelen dan kan dat. Mocht er hulp van ons gevraagd worden kan dat ook. Alles is mogelijk en daarom nodigen we  alle sportverenigingen en bedrijven van harte uit om onze website www.multisportevents.nl te bezoeken. Dan kan iedereen met eigen ogen kan zien dat bij Multisport EVENTS alles mogelijk waarbij we onze klanten graag mee laten profiteren van onze 21% korting actie die t/m 31 december 2015 geldt.”
Heldere taal van Ronald en Jeroen die als Multisport EVENTS met veilige sportmaterialen, en kennis op het gebied van Multi sport in de ruimste zin van het woord, er bij bedrijven en verenigingen een waar feest van kunnen en willen maken.