Het sterrenteam van Christiaan Eleveld(Noordpool, VIBOA):

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Christiaan Eleveld besloot om aan het einde van het seizoen 2013-2014 te stoppen als actief voetballer. Aan Christiaan vroeg ik daarom of hij een sterrenteam wilde samenstellen. Dat werd een team bestaande uit spelers van Noordpool en VIBOA want dat waren de verenigingen waar Christiaan Eleveld zijn carrière heeft doorgebracht

image 2015 04 14 .
Keeper, Jan Posthumus(Noordpool ): ‘Fantastische keeper, pakt nu als 50 jarige doelman nog steeds punten voor zijn huidige ploeg, ZEC.”
Rechtsback, Martin Vogel(Noordpool): ‘Bestreek de hele rechterflank met zijn conditie, en een prima verdediger.”
Rechter centrale verdediger, Robert Slob(VIBOA):’Zekerheidje en oersterk zowel in de lucht als persoonlijke duels, tevens een uitstekende aanvoerder voor je ploeg zowel binnen als buiten de lijnen.”
Linker centrale verdediger, Ulco Brinkhuizen(VIBOA):’ Echte winnaar en doet daar ook alles voor. Kon op meerdere posities uit de voeten maar ik zie hem het liefst achterin.”
Linksback Rene Luursen:(Noordpool): Harde maar faire verdediger! En goed linkerbeen.
Rechtshalf, Henri Bierling(VIBOA): Tweebenig en een prima trap. Ook goed oog voor diepgang achter de verdediging. En verder beschikt Henri voor binnen en buiten de lijnen over de juiste dosis humor.
Verdedigende middenvelder, Edwin Roeters(VIBOA): Harde werker en een echte stofzuiger op het middenveld. Laat zijn team nooit in de steek.
Aanvallend middenvelder, Johan Kluin(Noordpool): Voetbal technisch goed onderlegt met een goede pass en kan heel makkelijk wegdraaien bij zijn tegenstander.
Linkshalf, Jurgen Dijkema(Noordpool):’Goed linker been. Hard en zuiver schot, en lekkere passeeractie in huis.”
Spits, Neil Judkins(VIBOA):’Klasbak eerste klas, doet alles om te winnen en scoort veel. Als tegenstander had je geen leuke middag.”
Spits, Geert-Jan Zijlstra(Noordpool): Ook een winnaar, pure spits maar ook met nog eens veel technisch vermogen. Scoort aan de lopende band.
Wissels:
Jan Vos(Noordpool): Ouderwetse voorstopper, maakte menig spits het leven zuur. “
Jos ten Boer(Noordpool): Was zowel centraal op het middenveld als achter in een leider met veel voetbalcapaciteiten.
Hans Hendriks(Noordpool):’ Boomlange en balvaste spits, aanspeelpunt en maakte ook veel goals.”
Trainer: Favoriete trainer is Jaap van der Ploeg! Heb ik helaas maar 1 jaar onder mogen werken bij Noordpool. Was sociaal sterk en wist een team te maken waar je als speler voor door het vuur ging.”