GraphicGenie: Een geweldige thuisbasis voor Puurvoetbalonline

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Als je een droom hebt om via een website het amateurvoetbal in je provincie te promoten is het wel handig als er een website voor je gebouwd wordt. Als je daar dan door het in Alkmaar gevestigde GraphicGenie bij geholpen wordt is dat alleen maar mooi omdat www.graphicGenie.nl voor kwaliteit, korte lijnen en daardoor je droom waarmaakt.

image 2015 03 29.
 Ronald Gerssen, staande links en de zittende Bobby van der Wijst geflankeerd door hun partners Sabrina Handgraaf en Denice van Twuijver en de overige medewerkers van GraphicGenie.
GraphicGenie is de webdesignburo wat is opgezet door Ronald Gerssen en Bobby van der Wijst. Ronald is de oudste zoon van Martine en beide jongens kennen elkaar al vanuit de zandbak zoals Martine het zo mooi vertelt. Een vriendschap die altijd gebleven is en er ruim vijf jaar gelden voor zorgde dat beide ook zakelijk samen verder gingen. Een plan wat er al langer lag maar waar de tijd rijp voor moest zijn op het ten uitvoer te brengen. Toen ik met het idee kwam voor een eigen website was het volstrekt logisch dat Bobby en Ronald die zouden gaan bouwen. Een website die ondertussen richting de 1 miljoen bezoekers gaat. Een aantal wat ik nooit had verwacht en waar GraphicGenie een groot aandeel in had en nog steeds heeft. Waar je namelijk vaak hoort dat sites door storingen moeilijk te bereiken zijn of vaak problemen hebben is ons dat gelukkig bespaard gebleven. Een enkele keer waren er problemen zoals op 9 mei 2013. Op de dag dat AZ in de bekerfinale PSV met 2-1 versloeg werd Puurvoetbalonline voor de eerste en laatste keer gehackt. Dat betekende dat we toen ruim een dag niet online waren. Maar voor de rest waren er nooit grote problemen die er voor zorgden dat onze trouwe bezoekers het lang zonder de site moesten doen die steeds meer zijn plaatsje in voetballand wonderland weet te veroveren. Met regelmaat worden er werkzaamheden aan Puurvoetbalonline verricht waar we geen hinder van ondervinden maar die de site technisch nog sterker maken. Maar ook aan de ‘buitenkant’ gebeurt er regelmatig iets waar je als ‘eigenaar’ blij van wordt zoals deze week het geval was. Opeens kwam Bobby, die de grafische tak van het bedrijf onder zijn hoede heeft, met een nieuw logo. Een logo dat nodig was voor iets anders waar we nog geen mededelingen over doen voordat het gereed is. Een prachtig logo wat ondertussen al wel op de site te bewonderen valt. Maar er is meer wat op de ‘voorkant’ gaat veranderen omdat Puurvoetbalonline activiteiten gaat ontplooien voor Eemsmond Voetbalt en het G-voetbal in de gemeente Eemsmond. Iets waar Ronald als technische man van GraphicGenie bij in beeld komt om de bezoekers te kunnen laten zien waar ze voor het nieuws over Eemsmond voetbalt en het G-voetbal in de gemeente Eemsmond precies moeten zijn.
De ‘mannen in Alkmaar’ zijn dus belangrijk voor Puurvoetbalonline waar we ze alle dagen dankbaar voor zijn. Korte lijnen, meedenken als je iets wilt veranderen of zelf met ideeën komen is namelijk ook datgene wat je leest in de reacties van bedrijven en instanties die zakelijk aan GraphicGenie verbonden zijn. Lovende kritieken die we alleen maar kunnen bevestigen omdat onze ervaringen precies eender zijn. Toen we enkele weken geleden in Alkmaar waren viel het op hoe relaxt er gewerkt werd door Bobby, Ronald en de overige medewerkers waarbij Sabrina als de partner van Ronald en Denice als de partner van Bobby een belangrijke rol op de achtergrond vervullen. Zonder goede thuisbasis geen succes was een opmerking die er tijdens ons bezoek viel en dat is natuurlijk iets wat ik alleen maar kan bevestigen. Zonder sterke thuisbasis ben je helemaal niets en wat ook geldt voor GraphicGenie. Die vervult de rol van thuisbasis voor Puurvoetbalonline namelijk op een werkelijk fantastische wijze en waar wij van hopen dat die samenwerking nog een groot aantal jaren voort gezet mag gaan worden.