Ronald de Vrij:'Ook dit jaar wordt het weer een zaalvoetbalfeest in de Rodenburghal

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Op zaterdag 21 maart wordt er in de Rodenburghal in Leek een groot zaalvoetbalevenement georganiseerd. Acht teams zullen dan spelen om een prachtige bokaal op een toernooi dat omlijst wordt door diverse artiesten en een DJ die in de zaal voor de nodige sfeer zal zorgen.
image 2015 02 26
Ronald de Vrij uit Groningen is de organisator van dit evenement en de tegenwoordig voor Gruno 3 spelende oud-speler van o.a. Corenos is ook nu weer laaiend enthousiast over het aanstaande toernooi. ‘Zoals de vorige edities een succes waren ga ik er ook vanuit dat het dit jaar een mooi evenement gaat worden. We hebben weer het aantal van acht deelnemende teams waar we uiteraard blij mee zijn. Dat geldt overigens ook voor de medewerking van Sikko Casemier waardoor we ook dit jaar weer in de Rodenburghal terecht kunnen. Verder zijn de artiesten al geboekt waarvan ik de namen Bert Solo en Jacob Molema kan noemen. Verder zal het muzikale gedeelte door een DJ verzorgd worden en hebben we een special guest,” zo verteld de als voorman bij Vitos Schoonmaakbedrijf werkzame Ronald de Vrij die daar nog aan toevoegt dat het evenement nog iets speciaals te bieden heeft. ‘Voor toeschouwers en deelnemers die nog graag een biertje willen drinken is er vanuit Groningen de gelegenheid om met een bus te gaan. Het is een bus voor zestig personen maar wees er snel bij want vol is vol. Daarnaast is het leuk te vertellen dat er teams meedoen waarvan de spelers redelijk bekend genoemd mogen worden. Zo doet er een team mee met Richard Vennema, D.O. Kooistra en Herman Dijkstra wat als coach Hans Grabberhaus mee zal nemen. “

Zo heeft Ronald de Vrij het maar druk met het toernooit, dat wordt ondersteund wordt door een groot aantal sponsoren, want in alles kun je merken dat hij zich op het evenement verheugd. Het enthousiasme spat er namelijk als hij tot slot opmerkt  dat liefhebbers voor de bus zich mogen melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51184902 zodat ook deze actie van een toernooi, dat al redelijk wat faam heeft verworven, als geslaagd beschouwd mag worden.