Voor Dakdekkerbedrijf Hans Top is geen dak te hoog.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Op 2 januari 2015 werd Hans Top getroffen door een hartaanval. Een hartaanval die hij kreeg nadat hij eerder op de dag had meegedaan aan een tien kilometerloop in Surhuisterveen.
image-2015-02-02
Via Facebook en andere sociale media weten we dat het ondertussen weer wat beter gaat met de dakdekker uit Hoogkerk hoewel hij het voorlopig nog even rustig aan moet doen. Dat rustig aan doen geldt echter niet voor het bedrijf www.hanstop.nl . Want het dakdekkerbedrijf draait ondanks de afwezigheid van Hans gewoon door.
Ruben, als vaste partner van zijn vader al actief binnen het bedrijf, is op dit moment de drijvende kracht op de werkvloer. De drijvende kracht op de daken die door dakdekkerbedrijf Hans Top van een nieuwe laag moeten worden voorzien of worden hersteld. Niets stopzetten van de activiteiten richting de klussen die nog open staan en waar nog alle dagen opdrachten bij komen. We gaan als bedrijf op volle kracht verder zo vertelde de dakdekker uit Hoogkerk die op dit moment hard aan zijn conditie werkt om zo sterk mogelijk terug te komen. Op volle kracht verder wat past bij de plannen die de oud-atleet ook nu heeft en wat hem te prijzen valt. ‘Natuurlijk heb je een stempel als je hartpatiënt bent. Dat betekent echter niet dat je bij de pakken neer moet gaat zitten. Ik heb nog voldoende plannen en daarnaast ben ik blij dat het bedrijf in goede handen is en ik van afstand op administratief gebied ondersteuning kan verlenen.”
Prima geluiden vanaf Hoogkerk en de Melisseweg in Groningen waar het bedrijfspand van Dakdekkerbedrijf Hans Top gevestigd is en waar iedere morgen de bedrijfsauto wordt volgeladen voor een volgende klus want voor Dakdekkerbedrijf Hans Top is geen dak te hoog.