Henk Steenhuis per 1 februari verantwoordelijk voor afdeling Teamwear Sporthuis Winsum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Met ingang van 1 februari is Henk Steenhuis uit Bedum verantwoordelijk voor de afdeling Teamwear van Sporthuis Winsum. De oud-scheidsrechter zal de vaste contactpersoon richting clubs, bedrijven en particulieren worden als het gaat om team, club of kaderkleding.
Henk Steenhuis
Na 1111 wedstrijden in het amateurvoetbal zette Henk Steenhuis uit Bedum vorig jaar een punt achter zijn loopbaan als scheidsrechter. Steenhuis vond het mooi geweest zodat er van de ene op de dag een einde aan een imposante carrière kwam. De Bedumer bleef echter wel behouden voor de arbitrage want op verzoek van de COVS afdeling Groningen en omstreken bleef hij als trainer van de arbiters aan de scheidsrechtersvereniging verbonden.

Vanaf 1 februari is Henk Steenhuis de verantwoordelijke man bij sporthuis Winsum voor de afdeling Teamwear zodat dit onderdeel van het succesvolle sporthuis een en dezelfde contact persoon zal hebben. ‘Ik kwam een paar maanden geleden over dit onderdeel van Sporthuis Winsum in gesprek met Joop Veldhuis. Joop is samen met zijn broer Bram eigenaar en in ons gesprek kwamen tot de conclusie dat dit onderdeel wel een impuls kon gebruiken. Maar de beperkte tijd die Bram en Joop hadden was een belangrijke factor bij het niet kunnen uitvoeren van de plannen en wat dus mijn taak gaat worden, het uitbreiden en verbeteren van de afdeling Teamwear.”

Henk Steenhuis heeft duidelijke plannen met de afdeling Teamwear want de oud-arbiter wil de contacten met alle clubs in de regio versterken. ‘Ik ben van plan om bij alle clubs in de regio op bezoek te gaan om te laten zien waar Sporthuis Winsum met zijn onderdeel Teamwear voor staat. Als er een team via Sporthuis Winsum in het nieuw wordt gestoken dan zal dat team verder via www.puurvoetbalonline.nl verder in het zonnetje gezet worden omdat ik dat een onderdeel vindt waar te weinig mee gebeurt. “

Duidelijke plannen dus van een enthousiasme Henk Steenhuis die dus vanaf vandaag aan de slag gaat om sportverenigingen in een grote regio rond Sporthuis Winsum kennis te laten maken met het grote assortiment wat het succesvolle sporthuis van Bram en Joop Veldhuis te bieden heeft. Niet alleen voetbalclub maar ook bedrijven die met het idee lopen iets voor een sportvereniging willen betekenen kunnen met Henk Steenhuis contact opnemen.

Onder in deze mail staan alle contactgegevens

Henk Steenhuis

Sporthuis Winsum Teamwear

Speenkruid 26, 9781 WB Bedum

T: (050) 3014277

M: 0655768368

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.sporthuiswinsum.nl