Het kan dus wel....op tijd beginnen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Onderstaand bericht kreeg ik via mail binnen waaruit bleek dat het ook anders kan qua aanvangstijden. Het kan namelijk wel dat wedstijden op tijd kunnen beginnen.
images

"Laten we er eens een positieve draai aan geven. Scheidsrechters die op het juiste aanvangstijdstip met de wedstrijd beginnen is misschien een idee voor een nieuwe rubriek. Komt leuker over dan (weer) het tegenovergestelde melden, dat hebben we nu wel genoeg gelezen.

Afgelopen zondag hadden we er weer eentje. Dhr. R. Koops uit Siddeburen. Pasjescontrole op het veld, pupil van de week, alle ingrediënten waren aanwezig, om met jou te spreken, om weer eens vijf of tien minuten later te beginnen. Koops liet de spelers echter "gewoon" iets eerder het veld betreden, werkte zeer snel de controle af en toen gebeurde het, zal je altijd zien: de pupil van de week werkte niet echt mee. Veel te snel werd de bal achter Anton Brontsema geschoten, het was zijn enige gang naar het net van de middag. Begon de wedstrijd zomaar een minuut te vroeg. Je was toch niet eerder thuis of bij Martine geweest overigens, want Eenrum bleef maar tijdrekken in de tweede helft, althans dat vond men in Blijham en dat liet men ook duidelijk aan de scheidsrechter merken. Die was het daar blijkbaar mee eens want er werden maar liefst zes minuten bijgeteld alvorens er afgefloten werd."

Een duidelijk verhaal en waarom eigenlijk niet, we gaan ‘gewoon ‘ melden waar de wedstrijden keurig op tijd beginnen want wie weet kunnen we er met elkaar voor zorgen dat het op tijd beginnen weer heel ‘gewoon’ wordt.