Sarangan Uthayakumar( SV Bedum D1 ) heeft Dani Alvez als voorbeeld

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Sarangan Uthayakumar komt uit voor SV Bedum D1 waar hij de rechtsbackpositie bekleed. Net als zijn teamgenoten beantwoordde Sarangan een aantal vragen en stellingen voor de rubriek’ (Jeugd) teamvan de maand.

SARAN."Wie is voor jou een voorbeeld als voetballer en waarom: ‘ Daniel Alves  omdat hij vaak mee naar voren gaat terwijl hij wel gewoon acher in staat.”
Jullie voetballen dit seizoen in de hoofdklasse. Wat is je tot nu toe het meeste opgevallen: ‘ Dat ons team heel gevaarlijk is als we de bal rond tikken.’’
Als D-junior zit je op de basischool of op  de middelbare school. Dat is prima te combineren met het voetbal of zeg je, soms is dat lastig:  ‘Ik vind het niet moeilijk.”
Jullie spelen waarschijnlijk meer op kunstgras dan gewoon gras. Waar gaat jou voorkeur naar  uit:  ‘Kunstgras want dan blijft de bal lekkerder rollen.”
Jij bezoekt alle thuiswedstrijden van SV Bedum-zaterdag 1:  ‘Niet altijd maar wel veel.”
Hoeveel uur per week besteed jij aan het voetballen: ‘ In een drukke schoolweek 7,5 uur .”
Als ik jullie verslagen lees dan lees ik dat jullie een prima team hebben. Wat is daar de rol van jullie trainer/coach Jelmer Meinardi en de leiders in: ‘Jelmer maakt ons team bij elke training beter.”
In het Nederlands Elftal is er een beetje ruzie tussen Van Persie en Huntelaar. Jullie schelden in een wedstrijd toch ook wel eens op elkaar of heb ik dat mis:  ‘We schelden niet maar we zijn wel critisch naar elkaar maar naar de wedstrijd is alles weer goed”
Als jij een dag met iemand mocht ruilen met wie zou dat zijn en waarom: ‘ Ik zou met niemand willen ruilen. Maar als het echt moet dan zou ik met Cristiano Ronaldo willen ruilen omdat hij bijna alles heeft.”
Iedere jonge voetballer wil graag profvoetballer worden. Dat geldt waarschijnlijk ook voor jou maar wat is je tweede keus als dat niet lukt:  ‘Ik weet niet wat ik wil worden.”

Iemand van de ‘oude’ stempel zegt, voetbaldschoenen moeten zwart zijn. Waarom is dat in jouw ogen onzin: ‘ Ik vind het onzin zwart vind ik saai ik kies zelf ook altijd een leuke kleur.”