Michel Dries (Noordpool) Bewoners Hogeland worden niet serieus genomen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Voor de zomer begonnen we met de rubriek ‘Geen amateurvoetbal’. In deze rubriek krijgen voetballers, trainers of spelers vragen voorgelegd die niets met het amateurvoetbal te maken hebben.Michel Dries beantwoorde in deze eerste ‘Geen amateurvoetbal’ van na de zomer een aantal vragen dat we voor hem bedacht. Michel komt uit voor het eerste elftal van Noordpool hoewel hij op dit moment door een blessure is uitgeschakeld.
Michel Dries
Michel, Dirk Kuyt stopt als international. Een verstandig besluit of zeg jij, jammer: Een Verstandig besluit denk ik. Al is hij praktisch overal inzetbaar, denk ik dat hij gewoon te oud wordt en het vooral op snelheid niet meer aan kan.

Nog voor het duel Feyenoord-Standard Luik ontstonden er vechtpartijen rond de Kuip. Wat zou volgens jou een maatregel zijn om aan dat soort rellen een einde te maken: Hier valt geen einde aan te maken, elke club heeft zo zijn supporters die een stap verder gaan in het verdedigen van hun club of stad dan anderen.

De aarde beeft even in de stad Groningen en direct paniek in de tent. Volgens velen blijkt daaruit dat bewoners op het Hogeland niet serieus worden genomen. Wat is jouw mening: Ben ik het volledig mee eens, er is een keer een beving in de stad en alles in Groningen is in rep en roer. Dit terwijl wij hier in de omgeving al veel langer last hebben van dit soort bevingen.

Stuntshows zoals in Hardenberg moeten voor altijd verboden worden: Niet mee eens, wel zouden er verscherpte veiligheidsregels moeten komen.

Dat Nederland met zes F-16’s mee gaat doen aan de missie tegen Islamitische Staat in Irak zorgt er voor dat ons land met aanslagen te maken gaat krijgen: Ook al zou Nederland hier niet aan mee doen, houd je alsnog kans op aanslagen. Ik vind het goed dat Nederland hier aan mee doet, wat daar allemaal gebeurd kan gewoon niet door de beugel. Daar moet gewoon met harde hand tegen op getreden worden.

De vier mijl van Groningen. Een hardloopwedstrijd of een carnavalsoptocht: Er is natuurlijk een verschil tussen de wedstrijd lopers en de recreatieve lopers. Maar ik zie het wel echt als een hardloop wedstrijd, ook de recreatieve lopers willen een zo best mogelijke tijd neer zetten.

De bestbetaalde speler bij Heracles Almelo verdient 200.000. Wat denk jij waar of niet waar: Dat zou zomaar eens kunnen.

Een man die zijn hond een week lang zijn hond in zijn auto opsloot kreeg een boete van 250 euro. Was een taakstraf in een dierenasiel niet beter op zijn plaats geweest of zeg jij, prima zo: Ze hadden de man in kwestie beter zelf een tijdje op kunnen sluiten in een auto, met een boete van €250 komt hij er in mijn ogen veel te makkelijk van af!

Volgens mij ben jij een filmliefhebber. Noem jou drie favoriete films en waarom is dat:

Nou dat valt best mee hoor, maar ik zeker wel mijn favorieten.1.     Lone Survivor:
Een waar gebeurt verhaal, over Amerikaanse soldaten in Irak. Zeker een aanrader!
2.     Rise of the footsoldier: Een lekkere Engelse film met grote portie geweld!
3.     Saving Private Ryan:Ook een oorlogsfilm, maar dan over de 2e wereld oorlog!

FC Groningen-trainer Van der Looi wordt in uitduels door velen als een ‘angstige’ trainer gezien maar dat is pure onzin: Nou dat denk ik niet, als je als trainer altijd maar vast houd aan die 2 controleurs en dus met 7 verdedigend ingestelde spelers blijft spelen dat vind ik dat laf. Van de Looi heeft het goed gedaan, maar het is tijd voor wat anders. Neem een voorbeeld aan Henk de Jong van Cambuur, laat zijn team fris en aanvallend voetbal spelen dat zou bij Groningen toch ook moeten kunnen.

VI of Studio Voetbal:
Dan ga ik toch echt voor VI, studio voetbal draait toch altijd weer uit op Ajax en dat boeit me gewoon niet.

Wat is voor jou de meest overgewaardeerde voetballer in de Eredivisie: Joel Veltman, vind het persoonlijk helemaal niks en snap dan ook niet dat hij altijd maar bij het Nederlands elftal zit.

Philip Cocu is de volgende trainer in de Eredivisie die ontslagen wordt omdat: Nee dat denk ik niet, ik denk dat PSV het goed gaat doen dit seizoen.